Millaisia hintoja pidätte kirppiksellä?

Ite kiertelen paljon kirppiksillä ja ostan yleensä kaikki vaatteet lapsille käytettynä. Vaatteet pitää olla hyväkuntosia ja puhtaita eikä pöytää pidä sulloa liian täyteen. Tykkään myös kattella myynnissä olevia vaatteita jos on jotenkin koon mukaan laitettu esim laatikoihin ja siististi henkariin roikkumaan (toki ihmiset sitte sotkee ne paikan päällä kun kattelevat).
3? ei ole liikaa jos on hyväkuntonen ja käyttöikää vielä hyvin jälellä. Normi paidoista maksan yleensä n. 2? ja housut samati, yöasut kans 2-3?, bodyt 1-3?...mutta nämähän riippuu ihan myös merkistä, kunnosta yms. Kattele vähän huuto.netistä, sieltä saat hyvää osviittaa mitä kannattaa pyytää...
 
Vielä lisää: jos katon jotain pöytää missä on liian kalliita hintoja, siirryn aika pian seuraavaan vaikka toki sieltä seasta saattas löytyä jotain kohtuuhintastakin.. eli ei liian korkeita hintoja ja mikäli ei näytä menevän kaupaks niin käy ihmeessä alentamassa hintoja ennen kuin myyntipäivät loppuvat, tympeetä jos joutuu raahata paljon mukana takasi kotiin!
 
Esim.

Lasten paidat(hyväkuntoiset, laatu H&M, Lindex jne.) 0,50-2e
Lasten paidat(hyväkuntoiset, laatu Esprit, Gap, Oshkosh) 1e-3e

Collegehousut 0,50-1,50
Farkut jne 1,50-2e

Sukat,sukkikset jne 0,10-0,50c

Ehdottoman puhtaita ja siistejä vaatteita myyntiin, niin hyvää tulee =)

Viimeksi myin noilla hinnoilla aikas paljon vaatetta ja vähän tavaraa, niin sain paikkamaksun jälkeen 296e/2vko!
 
Peruskama on 1-2euroa kappaleelta (paidat, collarihousut), kun on näitä noin 10e uutena maksavia henkkamaukkaa tai lindexiä. Jos on 30e maksavia niin noin vitosen pyydän ja samaa rataa. Myyn vain hyväkuntoisia vaatteita, tahratta ja reijittä.

Minä kyllä huomioin lähtöhinnan ja merkin, koska turha myydä Marimekkoa eurolla, kun se vitosellakin riistetään käsistä. Sama koskee ulkoiluvaatteita.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Verenpisara:
Ja mikä on liian korkee hinta?

Onko esim hyväkuntoisesta collegepuserosta 3e liikaa?

Jotain suuntia, että saisin tavaran kaupaks, kiitos :)

*Hankkii pöydän lähiaikoina*
Mun ostoperiaatteeni lasten vaatteissa on tämä:

Ostan vain ehjää ja puhdasta, siitä lähden, pienikin tahra tai reikä niin ostamatta jää minulta ja lisäkriteerit suluissa...

trikoopaidat max 2,50? (nukaton, saumat suorat ja mahdolliset painatukset/applikoinnit tms. priimat)
trikoohousut max 2,50? (samat kriteerit kuin edellä)
collegepaidat/-hupparit max 4? (nukaton, vetoketju ei kurttuile)
collegehousut max 4? (nukattomat ja mahdolliset narut tallessa, kuminauhat ei aikansa eläneitä)
farkut max 5? (täysin reiättömät edes reiänalkuja en suvaitse, lahkeet ehjät, lyhentämättömät, ei käyttökulumaa polvissa)
ulkovaatteet (haalarit, takit, housut, puvut) max 12? (täysin ehjät, ei vaihdettuja vetoketjuja, vetoketjun vetimen pään uupuminen ei haittaa, jos ketju muuten toimii, taskut ehjät, pienet tahrat ei kotipihapuvuissa haittaa, muutoin kyllä jää ostamatta)
kengät (lähinnä kumisaappaat ja juhlakengät, käyttökenkiä en osta) max 10? (saappaat ehjät, tahrat ei haittaa, juhlakengät kelpaa häihin tms.)
pipot, hatut, lapaset, hanskat, vyöt, huivit yms. max 2?.

sukkia, sukkahousuja tai muita alusvaatteita en osta ollenkaan!

Täyden mainitsemani hinnan maksan, jos vaate on siis TODELLAKIN kriteerejäni vastaava, muutoin en.

Aikuisten vaatteissa samat kriteerit, mutta hieman korkeammilla hinnoilla olen valmis niitä ostamaan, aikuistenkaan vaatteesta kirpputorilla tosi harvoin maksan yli 8?...

Ostan kirpputoreilta vaatteita sekä itselleni että miehelleni ja 5eri-ikäiselle lapselle, joista 3 jo koululaisia.
 
minna
itte myin just läjän tytön vaatetta,keskihinta oli euron vaate, jotain kalliimpaa mekkoa tai ulkopukua oli, muutamii kenkii...viikossa 400? ja paikkamaksu viel eli 428!!meni lähes kaikki!sanovat et hyvä vaate ja suht edullinen myy...ois kai enempikin voinut jostain pyytää, mut riski ois ollu et ois jääny pöydälle!
 

Yhteistyössä