Millaista on asua kerrostalossa eläinten kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja "vierailija"
  • Ensimmäinen viesti
Ihan hyvin se onnistuu. Vaatii omistajalta tietenkin enemmän kuin omakotitalossa. Mulla sakemanni ja teen sen kanssa yhden pitkän lenkin päivässä ja kolme lyhyempää ja sitten jäljestykset päälle. Toki muissakin kämpissä pitää koiraa aktivoida ja lenkittää samalla tavalla :)
 
"vieras"
Akvaariokalan kanssa varmaan kivaa, mutta kahden koiran kanssa 5 kerroksessa ei kovin käytännöllistä.

Tylsintä oli pentuaikana ulos opettaminen, voi jestas sitä ylös alas ravaamista. Toisekseen koirat jännittää hissiä, jos sinne tulee vieraita. Onhan se sellainen ahdas soppi. Rappujakaan ei voi mennä kun toisella koiralla on takajaloissa nivelrikkoa.

Katsotaan koko ajan rivaria tai pientä ok-taloa. Haaveilen jo siitä että voin vaan avata takapihan oven ja päästää koirat sinne klo. 05.00 aamulla. <3
 
"minä"
Hyvin sujuu, mutta on niitäkin asujia kerrostaloissa jotka ei lemmikeistä perusta ja valittavat asiasta kuin asiasta. Onnkes asutaan ok-talossa niin eipähän tartte kenenkään valittaa elukoista! :)
 
"Katri"
Meidän rapussa asuu kolme mäyräkoiraa yhessä perheessä, ne pitää sellasta meteliä et hermot on kireenä jo kaikilla naapureilla. Jos tekee päätöksen ottaa koiria kerrostaloon, on kyl omistajan vastuulla et ne ei aiheuta normaalia elämisen ääniä suuremaa häiriötä.

On todella paskamaista olla hereillä klo 1.30-4.30 kun kolme mäyristä haukkuu niin et talo raikaa ja omistaja on baarissa.
 
[QUOTE="Katri";24929422]Meidän rapussa asuu kolme mäyräkoiraa yhessä perheessä, ne pitää sellasta meteliä et hermot on kireenä jo kaikilla naapureilla. Jos tekee päätöksen ottaa koiria kerrostaloon, on kyl omistajan vastuulla et ne ei aiheuta normaalia elämisen ääniä suuremaa häiriötä.

On todella paskamaista olla hereillä klo 1.30-4.30 kun kolme mäyristä haukkuu niin et talo raikaa ja omistaja on baarissa.[/QUOTE]

Siis eihän tuollaista tarvitse sietää. Oletteko tehneet asialle jotain?
 

Yhteistyössä