Millasia sf-mittoja viikolla 25?

SPy
Mulla yläkäyrän yläpuolella, 22+4 oli 25 cm ja 27+2 oli 28 cm.
Vauvan koko 27+2 ultrassa katsottuna oli IIISOOO, eli painoarvio tuolloin 1250 g joka normaalisti noustessaan tarkoittaisi täysiaikaisena syntyvää yli 4 kiloista pikkunyyttiä.
Sokerit on normaalit joten ei tuosta lääkäri ollut mitenkään huolissaan.

Nuo sf-mitan vaihtelut voivat johtua paljon myös äidin rakenteesta, selän asennosta ym.
 
Eipä tuo taida mitenkään ihmeellisen iso olla, tosi yksilöllisiä asioita kylläkin nämä jutut....

Itselläni tästä toisesta mitta oli viikoilla 24+6 26cm ja 25+6 28, että hurjasti menee korkeella yläkäyrän yläpuolella, mutta kukaan ei ole huoltaan ilmaissut. Myös esikoisesta meni koko ajan yläkäyrän yläpuolella, ei näin paljoa kylläkään, ja viikoilla 41+6 syntynyt tyttö painoi vain 3580g.
 
syödä kuten sokeriruokavaliosssa nii ei tuu yllätyksiä(koe 3 viikon kulutta kun edl.raskaudes oli)ja se on tosi terveellinen ja omia kiloja ei tuu liikaa pudotettavaksi..........Mut alotan vast maanantaina :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Mauahtavaa:
Alkuviikolla neuvolassa 24cm ja viikkoja 24+. Sentin viikkovauhtia kasvaa ja yli yläkäyrän mut tasoittunee jossain vaiheessa (toivottavasti!!)
Mullakin tässä tokassa raskaudessa alku (26+6 asti), mentiin yläkäyrän yläpuolella ja kun rv 30+6 mitattiin niin tipahdin keskikäyrälle ja siinä nyt jatkettu tasaisesti. Kaipa ton tipahtamisen syynä oli kenties pienen laskeutuminen...
 

Yhteistyössä