Milloin ja miten kauan noin 2 kk vanhat vauvanne nukkuvat?

Minulla on nyt 7 viikkoa vanha vauva, joka nukkuu öisin suurin piirtein seuraavasti:

Nukkumaan klo 21, mitä ennen on pari-kolme tuntia itkuinen ja kärtty.
Imetystä klo 00.30, 03, 05 ja 07, joskus useammin. Herää pian tuon viimeisen jälkeen.

Päivällä nukkuu yleensä kerran 1,5 tuntia, kaksi kertaa tunnin ja lisäksi illan aikana muutamat 5 minuutin torkut lattialla tai sitterissä.

Mites teillä menee unet noin kaksikuisten kanssa?
 
Nykyisin poika jo 3,5kk mutta 2kk iässä yöunille 21 aikaan, herätys 08-09 välillä. Yöllä vaihteleva määrä imetyksiä, mutta jatkoi unia. Päivällä sitten unia n. 10.30-11, 13-14(15) ja (16-16.30) 19-19.30.

Jos iltaisin kärttyinen kannattaa kokeilla menisikö jo aiemmin nukkumaan? Meillä alkuun yöunet alkoi 00 aikaan, mutta sitten alettiin vaan kokeilla aikaisempaa aikaa (ennen iltakärttyisyyden alkamista) ja kappas, se helpotti kaikkien elämää. Yöunet eivät lyhentyneet vaikka nukkumaan mentiin 3h aikaisemmin.

Ja kyllä olin alkuun katkera, kun ystäväni poika nukkui 3-4 h päikkäreitä...
 
meilä 2,5kk poika. yöunille menee yleensä n.klo 21-21.30 ja aamulla herää n.klo 7-8.nukkuu koko yön.yleensä aamusta herättyään yöunilta ottaa vielä pienet tirsat n klo 8-9 sit taas klo 10-12, 14-16 ja 18-19. ei ny ihan joka päivä täysin samat ajat, mutta suunnilleen näin.
 
Meillä kohta 7vkonen tyttö. Yöunille menee noin klo 22, syömään herää 01, 04, 06 suunnilleen, ja puoli kasin aikaan herää sit kokonaan. Päivällä nukkuu kolmet pidemmät unet ja yhdet lyhkäset.
 
Meidän 2,5kk tyttö alkaa yöunille noin klo 21. Syö yöllä yleensä kahdesti, klo 01-02 ja toisen kerran noin klo 04. Aamulla imetän vielä noin klo 06, jonka jälkeen neiti nukkuu vielä ehken tunnin. Oma yöni loppuukin siihen kuuteen kun esikoinen pinkaisee pian pystyyn.:)
 
meillä 2,5kk ikäinen poika nukkui aluksi huonosti, päivisin vain muutamia vartin pätkiä sylissä. mutta nyt ihan viimeiset kaksi viikkoa on ollu tosi hyviä, käy yöunille noin 22 aikaan, yhden kerran imetän yöllä ja noin 6 aikaan ylös, sit valvoo pari tuntia ja takas kahden tunnin unille. ja päivällä nukkuu 2-3 kertaa 1,5-2 h. nyt on kaks yötä nukkunut kokonaan, luksusta!!

voimia sinulle ap :hug:
 
Meidän 2kk vanha poika meni kanssa vähän aikaa sitten n. 11 aikaan nukkumaan, mutta nyt on ollut todella itkuinen ja olen huomannut että se on vaan niin väsynyt joten olen alkanut laittamaan aikaisemmin. Menee nykyään n. 21 aikoihin, ja herää ensimmäisen kerran n. 3-4 aikaan ja seuraavan kerran n. 6 aikaan, mutta nuokin niin vaihtelee, että voi herätä ensin 2 aikaan sitten 4 ja sitten 6 ja sitten 8, mutta viime yö taas meni vaan yhdellä heräämisellä, ensin 4 ja sitten vasta 7.30, mikä oli juhlaa!! Että aika vaihtelevasti, mutta pääasiassa tuon ekan mukaan.
Päivällä tosi vaihtelevasti, ollaan usein liikkeelläkin, mutta kotosalla n.3 tunnin unet jos nukkuu ulkona! Sisällä ihan pikku tirsoja, joten jos mahdollista teen aamupäivällä vaunulenkin ja jätän ulos nukkumaan ja/tai sitten laitan parvekkeelle nukkumaan ja siellä voi uudestaan nukkua n. pari tuntia. Että ulkona kannattaa nukkua päikkärit jos mahdollista!!
 
Yöunille mennään klo 23, eka herätys noin klo 4, toinen noin klo 6-7 ja sen jälkeen torkutaan vielä noin kymmeneen. Päivisin poika nukkuu tosi lyhyitä päikkäreitä, vain n. puoli tuntia ehkä neljään otteeseen. Yli 2 tunnin päikkäreitä ei ole koskaan ollut, mutta vaunuissa nukkuu aina. Jostain syystä en ole ulos halunnut vielä nukuttaa, ehkä keväämmällä. Ja poika siis nyt noin 2kk.
 
Tosta päikkäri nukkumisesta, niin meillä tyttö nukkuu sisällä pätkiä, mutta ulos kun laittaa [/b]vaunuihin, vetää väh.3h putkeen, eilen vetäs melkein 4 ja puol tuntia:) meillä ollaan nukuttu heti pariviikkoisesta ulkona...ja se on jännä juttu että heti kun tytön laittaa vaunuihin, silmät menee kiinni, ei siis tarvi mitään hyssyttelyjä yms..
 

Yhteistyössä