Milloin JesperJuniorissa on yleensä talvivaatteiden ale?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
En tiedä milloin ale alkaa, mutta taas tänään huomasin kun metsästin kohta 4-vuotiaalle pojalleni uusia talvihanskoja mm. JesperJuniorista että pitääkö ne talvivaatteet aina ostaa heti syyskuussa että saa tarvitsemansa koon? Huomasin jo kuukausi sitten, että haalareita ja hanskoja ei ole enään kaikkia kokoja ja kysyessä sanotaan että saattaa tulla lisää mutta ei tiedetä (ainakaan mukamas) mitä kokoja ja malleja ja milloin.
 
"vieras"
Monessa paikassa on ainakin hanskat ja toppahousut jo joissain koissa loppuneet. Samoin haalareissa on melkein tyydyttävä siihen, mitä on jäljelle jäänyt. Lisää ei moneenkaan paikkaan ainakaan paljoa tule, riippuu toimittajan varastoista. Harva kauppias haluaa juuri ennen alennusmyyntejä kasvattaa varastojaan.
 
"vieras"
Mä kävin kyllä kattomassa vähän aikaa sitten niitä haalareita ja vielä oli tarvitsemaani kokoa... noh, pitää kai sitten suosiolla mennä hakemaan se haalari tällä viikolla :)
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";22510981]Cordurapukuja nuo, parasta Jonathania. Hintaa jäi muistaakseni 44€. Normaalisti -50% alet on joskus lopputalvesta.[/QUOTE]

mitä kokoa nuo cordurahaalarit oli? oliko isoja kokoja, 116/122 ja minkä värisiä?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";22511194]mitä kokoa nuo cordurahaalarit oli? oliko isoja kokoja, 116/122 ja minkä värisiä?[/QUOTE]

Taisin ostaa ihan viimeisiä kappaleita oranssi-ruskeita, loput oli unisex-väriä musta-puna-valkoinen. Kokoja en katsellut sen enempää. Kannattaa varmaan muistakin JJ-liikkeistä kysellä.
 

Yhteistyössä