Milloin kakka kiinteytyy?

Eli meillä tulee vieläkin semmoisia vaipantäyttäjäylipursuavia vellejä. Ei siis ole ripulia, mutta semmoista pehmeää, joka on pitkin pyllyn poskia ja joka tosiaankin siis täyttää koko vaipan.
Milloin on mahdollisesti odotettavissa hiukan kiinteämpi satseja?
 
Meillä poika 1v4kk, eikä kyllä meilläkään oikein tuo kakka kiinteydy. Edelleen siis löysää tulee...housuvaipat ei pidä sisällään, mutta teippivaipat kyllä, onneksi. Joskus harvoin tulee vähän kiinteämpi "levy" peräpäästä :) . Kai se joskus sitten siitä kiinteytyy, vaikka sitä pottua ja lihaa meneekin paljon päivässä.
 
Kyllä meilläkin vielä lähes 2v:llä kakka on useimmin pehmeää eikä pökäleitä. Mutta jos housuvaipat eivät pidä kakkaa sisällä, niin sitten kyllä on tosi löysää. Ripulissa se on sitten oikeasti vetistä. Ja allergiassa limaista ja oudon väristä.

Oih, mikä keskustelun aihe. Varpusparvia ja salaisia agentteja joilla on lupa tappaa...
 
Meidänkin 1v 4kk kakka on pääsääntöisesti melko pehmeää, mutta ei mitään ripulia. Ja sehän on hyvä ettei pienen massu ole kovalla. Ota huomioon, että kun se kakka tulee sinne vaippaan, niin ei sitä yleensä ehdi ihan sillä sekuntilla ottamaan pois ja lapsi ehtii esim istahtaa ja silloinhan se "läsähtää" ympäri vaippaa, vaikka olisi ns. normaalia ulostetta.
 

Yhteistyössä