milloin pas:iin epäonnistuneen ivf:n jälkeen

  • Viestiketjun aloittaja neuvoton
  • Ensimmäinen viesti
neuvoton
Hei!
Miten nopeasti pääsee pas:iin epäonnistuneen ivf:n jälkeen?
Onnistuko heti kun vuoto on alkanut niin samassa kuussa? Minulla kroppa toimii hyvin, joten uskon elimistöni olevan valmis uuteen siirtoon heti...
ovuloin normaalisti jne...
Kerrotteko te jotka tiedätte, siis miten edetä kun halu uuteen siirtoon on tosi vahva ensimmäisen epäonnistumisen jälkeen. Pakkasessa on muutama siirrettävä...Aiomme siirtyä nyt julkiselta yksityiselle hoitoihin, siis pas-siirroissa.
KIITOS PALJON!!!
 
heissuli! Meillä oli eka ivf maaliskuun lopussa, yhdet menkat siis väliin ja nyt olis toiveissa päästä ekaan pas:iin piakkoin. Menkat alkoi siis sunnuntaina, soittelen klinikalle heti huomenna. Minäkin olen kuullut että olis hyvä olla yksi normaali kierto välissä. Jouduin vielä olemaan sairaaalassa hyperstimulaation takia, joten ovat extratarkkoja jatkon suhteen. Katsotaan miten käy. Tsemppiä myös sinulle! Otetaan porukalla huurunenät käyttöön! ;)
 
Kipinä
Meille myös puhuttiin tuosta yhdestä kierrosta. Nyt on juuri tehty tuoresiirto, ja jollei se onnistu, täyty jännätä ehditäänkö uutta siirtoa tehdä kesäkuun puolella vai meneekö kesäsulun ohi elokuulle. :attn:
 

Yhteistyössä