Milloin tarvitaan 100 tölkin olutpakkausta?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija



Kun tämä on kaupoissa oleva tuote niin jäin miettimään, milloin näin suurta pakkausta tarvitaan. Eikö tuo jo painakin niin paljon, että on epäkäytännöllistä kuljettaa mihinkään?
 
vierailija
Jos minulla olisi puolisona perus palstamamma joka hakisi elämänohjeensa nettipalstoilta ja kävisi täällä valittamassa minun käytöksestäni, niin imuroisin ihan vittuillakseni pari tuollaista keissiä viikossa naamaani.
 
vierailija
Olisikohan nuo tarkoitettu etupäässä Virosta ostettaviksi? Ei tarvitse lastata niin montaa 24 tölkin pakkausta pinoon.
Ei ollutkaan aprillipilaa! Karjala-olutta saa nyt 100-packissa – "Kyllä se on ihan oikea tuote"

Lifestyle > Makuja Julkaistu 04.04.2017 12:13

Tätä olutpackia ei kannata juoda yksin. Hartwall



Karjala-oluen Facebook-sivuille ilmestyi aprillipäivänä kuva jättimäisestä olutlaatikosta. Suomalaiset olettivat tuotteen automaattisesti olleen aprillipila.

Karjala-oluen Facebook-sivuilla kohistiin aprillipäivänä kuvasta, jossa näkyi jättimäinen 100 tölkin Karjala-olutpakkaus. Kuvan yhteyteen oli kirjoitettu "kaveripakkaus kohta kaupoissa".

Huomiota herättäneen kuvan alle sateli kommentteja aprillipäivään liittyen. Suomalaiset harmittelivat, ettei tuotetta oikeasti ole olemassa, sillä sen täytyy olla aprillia.

Nyt tarkkasilmäiset kuluttajat ovat kuitenkin oikeasti bonganneet sadan tölkin Karjala-paketin myynnissä suomalaiskaupassa. Kokkolalainen asiakas jakoi Facebookiin kuvan Kokkolan Citymarketin oluthyllystä, jossa tuotetta oli jo saatavilla.

"Kyllä se on ihan oikea tuote"
Karjalaa valmistavan Hartwallin viestintäpäällikkö Hanna Leppäniemi vahvistaa Karjala 100-packin olemassaolon MTV:lle.

– Kyllä se on ihan oikea tuote, jota on jo myynnissä isoissa kaupoissa, Leppäniemi vahvistaa.

Hartwallin edustajia Facebook-kommentointi oli huvittanut, sillä kukaan ei todella uskonut aprillipäivänä tuotteen olemassaoloon.

– Siellä ihmiset kommentoivat, että olisipa tätä oikeasti olemassa, Leppäniemi nauraa.

Tuote on saanut inspiraationsa Suomi 100 -juhlavuodesta. Tästä pakkauksesta riittää taatusti jaettavaksi kavereillekin.
 
vierailija
Julkaistu: 4.4. 18:29

Karjala markkinoi aprillipäivän alla somessa sinivalkoisin värein koristeltua sadan oluen 100-packia. Moni luuli temppua aprillipilaksi.
Karjalan aprillipäiväksi ajoittama mainos sadan oluen ”kaveripakkauksesta” lähti viikonloppuna leviämään sosiaalisessa mediassa. Moni luuli jättiläismäistä olutpakkausta aprillipilaksi, mutta Karjalan tuotepäällikkö vahvistaa, että 100-pack tulee kauppoihin jo ensi viikolla.

– Se tulee myyntiin Tokmanneille ja Keskon cittareille. Ei tällaista pakkausta oikein pieneen markettiin saa mahtumaankaan, Karjalan tuotepäällikkö Pekko Koski kertoo.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Kosken mukaan teematuotteella on tarkoitus juhlistaa satavuotiasta Suomea.

– Tietenkin tässä on muitakin isoja juhlia tulossa kuin Suomen 100-vuotisjuhlat. Tulee vappu ja pääsiäinen. Tämä tuote on tarkoitettu kaveriporukalle jaettavaksi, Koski huomauttaa.

”Ei se mikään kevyt ole”
1,2 metriä leveä pakkaus painaa 36 kiloa. Pahvipakkauksessa ei ole kantokahvaa.

– Siinä on tietenkin 100 olutta, tölkit ja pahvi, joka on aika paksua materiaalia. Ei se mikään kevyt ole. Se pitää ottaa kainaloon ja ottaa mieluummin kaksi kantajaa.

Kyseessä on Kosken mukaan kaikkien aikojen suurin olutpakkaus. Pakkauksessa on 100 tölkkiä Karjalan keskiolutta.

– En ole koskaan noin isoa pakkausta nähnyt. Yritin katsoa Guinnessin ennätyskirjaan, mutta toistaiseksi en ole törmännyt näin isoon olutpakkaukseen.

Jättipakkauksen hinta riippuu kaupan hinnoittelusta, Koski sanoo. Tuotepäällikkö suostuu arvioimaan kuitenkin, että 100 olutta tulee maksamaan 100 euroa tai enemmän.

Tuotetta tulee myyntiin rajoitettu erä, eikä kyseessä ole pysyvä pakkausvaihtoehto olutvalikoimiin.

http://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005156071.html
 
Tuollainen on varmaan kätevä ottaa mukaan esim. rannalle. Kuorista ja tyhjistä tölkeistä voi askarrella itselleen vaikka lautan.
 
Vain alkoholisti miettii tuollaista. Normaali ihminen toteaa, että onpas kätevä, ostaa sen kylmäkellariinsa, eikä hänen enää tarvitse ostaa enempää alkoholia vuoteen, kun tuosta riittää useammalle ihmiselle koko vuodeksi.
 
Julkaistu: 4.4. 18:29

Jättipakkauksen hinta riippuu kaupan hinnoittelusta, Koski sanoo. Tuotepäällikkö suostuu arvioimaan kuitenkin, että 100 olutta tulee maksamaan 100 euroa tai enemmän.
Luulis tuotepäällikön tietävän, että ihan lain mukaan oluttölkki maksaa kuluttajalle saman riippumatta siitä ostitko yhden vai sata. Tai siis ainakaan paljousalennukset eivät ole luvallisia.

Joten nykyisillä hinnoilla ton laatikon hinta on lähikaupassani tasan 100,- ja ostoshelvetin prismassa 90,-
 

Yhteistyössä