Milloinka?

Niin, että milloinka olisi hyvä aika aloittaa valmistelut vauvojen tuloon? Tuntuu hulluudelta aloitella liian aikaisin, suorastaan kohtalon härnäämiseltä. Muttei täysi valmistautumattomuuskaan fiksulta kuulosta :ashamed:
Joko kaikilla muilla oli tässä vaiheessa sängyt kasattu yms.?

Anni-äiti + Hulda ja Hilda rv 27+3
 
Kuukaus ennen laskettua aikaa ukko kasas pinnasängyn ja sit hommattiin turvakaukalo,sitteri,vaunut jne.Vaatetta rupes anoppi kantaa samantien melekein ku kerrottiin perheenlisäys uutiset.Nyt poju tuhisee tossa viekussa,synty maanantaina rv 40+4 eli on 5 vrk vanha söpöläinen.En uskaltanu rueta "aiemmin" mitään laittelee ku oon tällanen pessimisti et aina ajattelen kaikista pahinta ol sitte kysseessä mikä tahansa asia.No,ei tuu hirveesti pettymyksiä ku ei oota asioilta liikoja.Katos,sain siihen jotain hyvääkin!

Hokasin et sie ootat kaksosia ja nehän tuppaa syntymään paljon aikasemmin ku yksöset ja siulla on vielä kaksinkertanen homma laitella vaaveille sänkyjä jne.Ihan hyvissäajoin ruppee vaan touhuilee.Ja voimia raskauteesi :hug:
 
Mä taisin ruveta laittamaan tavaroita paikalleen rv30 jälkeen. Mun pienet syntyivät rv 39. Sängyt laitettu paikoilleen, vaatteita aloin pesemään, kun jäin töistä kotiin samoihin aikoihin rv 30. Hyvin sulla jo viikkoja, joten rohkeasti vaan. Laittele hiljalleen =) Maha kuitenkin kasvaa niin, että nyt on helpompaa vielä.
Onnea pikkuisista.
 
Tytöt syntyivät rv 35 ja olivat reilut 3vkoa keskolassa ja vasta silloin laittelin tavarat. :whistle:
Enne synnytystä oli rv:t 28-32 osastolla levossa, kun meinasivat syntyä ennenaikaisesti. Sinuna alkaisin pikkuhiljaa katselee tavaroita paikoilleen, edes kertomaan miehelle mitä hankitaan, jos joudut sairaalaan vuodelepoon ennen synnytystä. Ei tule hoppu...
 
Taisin alkaa valmistelemaan reilusti ennen 30vk kun alkoi kohdunsuu pehnemään ja pelkäsin vauvojen syntyvän kovasti etuajassa... ettei tarvinnut kiireellä laittaa. Hyvin toki olisi ehtinyt myöhemminkii kun raskaus meni loppuun saakka eli 39+5 poijat syntyivät onnellisesti toisen käynnistysyrityksen tuloksena.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Korven tyttö:
Tytöt syntyivät rv 35 ja olivat reilut 3vkoa keskolassa ja vasta silloin laittelin tavarat. :whistle:
Enne synnytystä oli rv:t 28-32 osastolla levossa, kun meinasivat syntyä ennenaikaisesti. Sinuna alkaisin pikkuhiljaa katselee tavaroita paikoilleen, edes kertomaan miehelle mitä hankitaan, jos joudut sairaalaan vuodelepoon ennen synnytystä. Ei tule hoppu...
Tuo miehelle kertominen on ainakin hyvä juttu, meillä voi odottaa isännältä nimittäin ihan mitä vaan :D :LOL:
 
moikka.. mulla viikkoja kasassa vasta 18+1 ja nyt on jo hankintoja tehty... vaunut ja yks kantokoppa odottaa anopilla säilössä.. ja vaatteita ostelen koko ajan pikkuhiljaa jotain..
kotona ei kuitenkaan vielä näy että vauvoja tulossa.. paitsi maha!! :LOL: :LOL:

mutta mielummin teen hankinnat ajoissa ettei tarvi sit isomahaisen tai sairaalastakäsin tehdä ostoksia.. vaunuista sovimme liikkeen kanssa niin että os jotain sattuu niin niissä on palautus/vaihto-oikeus.. eli ei huolta niistä..

millimenninkäinen ja murut
 
Meillä oli muutto siinä rv32 tienoilla ja laitettiin sitten uudessa kodissa kaikki pikkuisia varten kuntoon, eiviitsinyt vauvan vaatteita pestä muutto laatikoita varten =)
Vaunut käytiin ostamassa vasta kun vauvat oli syntyneet. Turvakaukalot oli kyllä ostettu jo paljon aikasemmin.
 
viikkoja nyt 24+2 ja tein toisen hankinnan eli sitterin. Peiton ostin jo aiemmin. Ostan käytettynä koska en halua että toinen vauvoista saisi uutta ( meillä ennestäänkin lapsia). Muutenkin etsin samaa merkkiä ja mallia, kuin meillä nuo olemassaolevat ovat. Ostan sitä mukaa kun löydän, mutta kaapissa saavat odottaa lähemmäksi laskettua aikaa.
 
Meil on jo sängyt ja hoitopöytä(toki kokoamista vailla) :whistle: . sit yhistelmävaunut ja turvakaukalot ja vaatesta ja joitain talkkeja etc..oikeestaan ei tarvi ostella enää kuin pyyhkeitä ja lakanoota. oon ollu kerranki aijoos asialla :saint:
rvt 26+4

ni ja pojilla on jo työnimetkin, heimo&keimo :)
 

Yhteistyössä