miltä supistukset tuntuu?

  • Viestiketjun aloittaja ensikertalainen
  • Ensimmäinen viesti
ensikertalainen
Huomenta!
Pakko esittää heti aamusta tyhmä kysymys...

Eli miltä nämä oikeat supistukset ovat teistä tuntuneet?

heräilin viime yönä useamman kerran menkkamaiseen poltteeseen alavatsalla tai -selässä. Ja ne kuumotukset näyttä jatkuvan vielä ajoittain. Onko nämä niitä supistuksia??? :whistle:

Kaikki vaan puhuu, että kyllä sen sitten tietää, mutta...

Tänään olisi aika yliaikakontrolliin kun viikkoja on jo 41+6. Pitää nyt vielä seurata tilannetta tämä aamu ja soitella äippäpolille, että pitääkö tulla jos supistelee.

Kiitos asiallisista vastauksista!!! ;)

rv 41+6
 
Voipi olla hyvinkin niitä suppareita =)

Itselläni oli tosin tooodella kipeitä, niin että sen tosiaan huomas. Mutta sekin on niin yksilöllisitä, toisilla on vähemmän kipeitä kuin toisilla mutta silti saattaa olla niitä synnytyssuppareita.
 
JOO VOI OLLA ENNAKOIVIA MUTTA SANOISIN ETTÄ SUPISTUKSET OVAT noin sata kertaa kovimpia kuin menkka kivut ja ne kyllä todella tietää. itseni ne pisti itkettään ja jokpa kumartuun kivusta siis helvetillinen kipu :hug: onnea synnytykseen :flower:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.06.2005 klo 07:39 tiftial kirjoitti:
JOO VOI OLLA ENNAKOIVIA MUTTA SANOISIN ETTÄ SUPISTUKSET OVAT noin sata kertaa kovimpia kuin menkka kivut ja ne kyllä todella tietää. itseni ne pisti itkettään ja jokpa kumartuun kivusta siis helvetillinen kipu :hug: onnea synnytykseen :flower:
Tämäkin on niin yksilöllistä. :) Minä avauduin 4cm suht kivuttomasti...
 
touko
Minä heräsin joitakin päiviä ennen synnytystä siihen, että supisteli säännöllisesti ja lantion alue oli samaan tapaan kipeä kuin kuukautisten yhteydessä. Olo oli niin epämiellyttävä, etten pystynyt olemaan makuulla missään asennossa. Pystyssä olo helpotti sen verran, että sai rentouduttua. Lämmin suihku vei kivun, ja sen jälkeen supparit tuntuivat enää tavallisilta harjoitussuppareilta, vaikka olivatkin edelleen säännölliset.

Synnytys käynnistyi muutamaa iltaa myöhemmin vesien menolla, joten siinä vaiheessa ei tarvinnut kauheasti pohtia, lähteäkö synnärille vai ei. Supistuskivut tuntuivat melko samalta kuin noissa "kenraaliharjoituksissakin", alkuun ne kuitenkin olivat huomattavasti miellyttävämpiä, ja niiden luonne muuttui vähitellen polttavammaksi.

Kai se supistusten säännöllisyys on kuitenkin varmin merkki, ja se että niitä ei saa häviämään rentoutumalla.
 
Kaikilla ei kuulemma tunnu todellakaan kipeiltä,vaan lähinnä menkkakivuilta tai selkää jomottaa,viime kesänä kaverin isosisko oli synnyttää kotiin kun ei tajunnu lähteä sairaalaan ajoissa.20min. sairaalaan saapumisen jälkeen sit syntyi :D

Mulla kyllä tuntu aivan järkyttävän kipeiltä ne kunnon synnytyspoltot,mutta silti suosittelen että jos tuo tunne pitkään kestää niin kannattaa ainaki soittaa synnärille tai mennä näytille.
 

Yhteistyössä