Minkä ikäiseksi lapsenne nukkuivat pinnäsängyssä?

nansa
meillä 1v11kk eikä aikomustakaan vaihtaa pois pinnasängystä.

Eihän se nukahtais ikinä, jos voisi nousta pois leikkimään koko ajan?
Miten teillä on onnistunut siirto isojen lasten sänkyyn?
 
Meillä ei ollut minkäänlaisia hankaluuksia siirron kanssa. Ku tytön vie sänkyyn nukkuu, ni se ei sielt pois tuu, vaikka pyytäiskin (esim. aamulla äitin ja isin viereen), aina saa hakea. Kyllä se kuitenkin siis siihen sänkyyn itse pääsee ja poiskin.
Olisko tähän vaikuttanut se, et tyttö on tottunut yksikseen nukahtaa (jo pinnasänky aikoihinkin) - me siis vain viedään tyttö sänkyyn, peitellään, annetaan hyvänyönsuukot ja lähdetään huoneesta laittaen ovi kiinni; ja hyvin on nukahtanu.
En tiedä... joten en osaa sanoa kummempia vinkkejä.
Onnea siirtoon =) !

 
Esikoinen 2,5v
Keskimmäinen 1,5v
Kuopus 1v8kk

Pinnasänky on aina siirtynyt pikkusisarukselle eikä isompaan sänkyyn siirtymisessä ole pahempia probleemia ollut. Keskimmäiseltä jäi kyllä ne viralliset päikkärit aikasessa vaiheessa.
 
Esikoinen 2v4kk juuri siirtyi jatkettavaan lastensänkyyn. Hienosti on mennyt, välillä jos illalla väsykiukkua niin saattaa pyytää vanhaan sänkyyn muttei sielläkään kuitenkaan halua olla.

Pelkäsin myös että mahtaneeko alkaa ravaamaan pois vähänväliä mutta ei - on tajunnut että jos nukkumaan mennään niin siellä ollaan kunnes herätään, jos asiaa tulee niin huutelee meitä paikalle. Toki tuon uhmaikäiseni tuntien on niitäkin kausia vielä tulossa jolloin sängystä karkailee... :whistle:
 

Yhteistyössä