Minkä ikäiselle lapselle 2-osainen toppapuku?

e
Ehdottomasti henkseleillä ja lumipusseilla. Sitten kun lapsi sellaista vaatii. Meillä neljävuotiaana ei enää haalari kelvannut. Tykkään kyllä 2-osaisesta, sama puku käy kauppareissullekin, kun on helppo riisua takkiosa pois. Haalarihan ei kaupassa ole kiva.
 
Meillä eskarilainen sai täksi talveksi 2-osaisen puvun. Vielä on myöskin ihan haalari käytössä, mutta sitä käytetään lähinnä lumessa peuhatessa lauhemmalla säällä.
 
Meillä on 3v4kk:n ikäisellä pojalla täksi talveksi sekä haalari että kaksiosainen. Haalaria käytetään, kun remutaan pihalla, mutta kauppaan laitan yleensä kaksiosaisen.

muoks. ja kaksiosaisessa housut tietysti henkseleillä.
 
Meillä on nyt koulunaloittaneella 2 osainen puku ja aikaisemmin en sellaista olisi suostunut ostamaan vaikka kuinka ois halunnut.. En tykkää siitä että kokoajan pitää olla takkia laskemassa ja selkä/maha on näkyvissä kokoajan kun tuola pihalla möyrivät...
 
no
Ei ole mitään ikää milloin PITÄISI siirtyä 2-osaiseen. Onhan se haalari paljon käytännöllisempi. Meillä 5,5-vuotias jossain vaiheessa olis halunnut 2-osaisen, mutta en ostanut ja nyt peuhaa haalarissaan eikä muista edes, että 2-osaisia on olemassa ;-D
 
bb
Meillä on hiukan vajaa 2- vuotiaalla sekä haalari että kaksiosainen ja molemmat toimii mainosti pihalla lumileikeissä rymytessä. Ihan makuasia se on kumman hankkii. Kaksiosainen on kyllä autoillessa ja kaupungilla kätevämpi.
 
mama
Meidän lapsi vasta 2,5-vuotias, mutta pidän kaksiosaista parempana. Lapsi on pitkä ja hoikka, ja haalarit tuntuvat aina olevan liian leveitä mutta kyykistyessä kiristävät selästä pituussuunnassa. Kaksiosaisessa ei tätä ongelmaa ole, koska haalarimallisissa housuissa on yleensä tosi hyvä säätövara.
 
vieras
voi ostaa takin ja housut eri kokoa jos vaikka tosi pitkä jalkainen. Kahdet housutkin voi olla kätevät ja housuja helpompi pestä tai uusia jos menevät puhki. Kaupassa ja autossa on hyvä kun saa takin pois niin ei tule kuuma. Olen käyttänyt kaksiosasta jo 2 vuotiaasta ja hyvin on toiminut.
 

Yhteistyössä