Minkä ikäisenä pinniksestä siirrytty jatkettavaan sänkyyn?

  • Viestiketjun aloittaja tiluliitilulii
  • Ensimmäinen viesti
vieras
meillä on siirtyneet tuossa iässä,nyt olisi tuo kuopus siirrettävä jatkettavaan.eihän ne aluksi meinaa pysyä mutta opettelemalla.

patjoja löytyy esim.huonekalukaupasta mutta on aika arvokkaita.
 
Kahden äiti
Meillä esikoinen siirtyi reilu 1-vuotiaana, kun alkoi tulla pinniksestä pois. Heti seuraavana päivänä ekasta kiipeilystä haettiin jatkettava, kun ei haluttu murehtia, että miten päin se sieltä pinniksestä tulee alas. Parina ekana iltana vietiin muutaman kerran takaisin, mutta sinne se jäi ja nopeasti oppi pysymään.
 
poitsu
esikoinen oli 2v...vähän pakosta ku kuopus tulossa enkä halunnu hirveel kiireel siirtää eli oli molemmat sängyt sil huonees ja pikkuhiljaa ensi leikki sängys,sit päikyt ja sit kokonaa(laitettii vauvan kamoja sänkyy ettei päässy sin!nyt kuopus o 1v8kk ja pitää ruveta harkittee siirtoa ku kipuaa nii vikkelää pinniksee ettei kukaa kerkii tajuu,mut onneks pois ei pääs!ja sänky o ollu nyt n.kk poja huonees,mut vahingoskaa ei sinne eksy =D
 
Edullinen patja löytyi Ikeasta, sänky on lastensänky, mutta ei jatkettava. Puolitoistavuotiaana siirtyi. Ei olla oletettukaan että pysyisi koko yötä omassa sängyssään, saa tulla viereen jos haluaa, mutta parin kuukauden harjoittelun jälkeen alkaa jo suurimmaksi osaksi nukkua koko yön omassa sängyssä. Iltaisin joskus on hauskaa karkailla sängystä ennen kuin rauhoittuu unille, mutta useimmiten jää pehmolelujen sekaan unta odottamaan ihan rauhallisesti.
 
tyttönen
Meidän esikoinen siirtyi jatkettavaan noin 2½ vuotiaana eli silloin kun oppi tulemaan itse pinniksestä pois. Ei ollu mitään ongelmia siirtovaiheessa, ylpee oli omasta sängystään ja hyvin on pysyny siellä. Sama tehdään kuopuksenkin kanssa, jatkettavaan pääsee kun oppii kiikkumaan pinniksestä pois, tällä hetkellä pieni on 2v2kk.
 
kalkkuna
Esikoinen oli 1v4kk kun siirtyi ja silloin onnistu hiensti. Nyt nuorempi on 1v6kk, ja siirrän siinä kohtaa kun a) pääsee itse pinniksestä pois tai b) ei mahdu enää pinnikseen. En meinaa kiirettä pitää vielä asian kanssa, vaikka jatkettava sänky odottaakin jo varastossa.
 
2v ja vajaa 4kk ja ihan siitä syystä että vaavi-sänky alkoi käydä kuopukselle pieneksi, muuten olis saanut nukkua pitempäänkin. Ei tulis mulle mieleenkään siirtää ennen ku on "pakko", isompana uskon et helpompi siirtää.. Ei tule mahdottomia sängystä ramppaamisia nukkumaan laittaessa.
 

Yhteistyössä