minkä kokoisessa asunnossa asutte te, joilla 3 lasta ja 2 aikuista

  • Viestiketjun aloittaja asuntokuumetta
  • Ensimmäinen viesti
jotakin 160 neliöta ja enää kaksi tenavaa kotona, mutta on tuolla 2+3 asuttu myös n 120 neliössä. nyt kotoapoismuuttaneen huone on muuttunut vierashuoneeksi ja telkkari-tietokone-pelikonsolihuoneeksi tenaville ja kuntopyöräilyhuoneeksi minulle. Ei ole muutettu suoraan isoon taloon vaan vähitellen sen mukaan mitä tarvittu ja mihin varaa. en ymmärtäisi jos tyttäreni nyt sulhonsa kanssa ostaa täräyttäisi jonkun 150 neliön ok ja tekisi satatuhatmäärin velkaa, kun ei tietoa tuleeko niitä lapsia edes yhtäkään
 
90 neliöä 4h+k,kahdessa tasossa.Lapsia tällä hetkellä 2 (joka toinen vkl 3) ja kesällä syntyy yksi lisää.Lapsilla on käytössä 2 huonetta ja se tulee jatkumaan edelleen.Vauvan syntyessä isommat ovat 11,6 ja 4.
 
BJ harmaana
Me asutaan kerrostalokolmiossa, jossa 70neliötä. Syksyllä kolmas tulossa.

Tämä on siitä hyvä asunto, että eteisessä on tilaa rattaille ja toinen makuuhuone (lasten) on aika hyvän kokoinen ja mahtuvat nuo vanhemmat sinne siis vielä hyvin (ja ehkä sitten jossain vaiheessa kolmaskin kun ostaa yhden kerrossängyn). Olkkari on myös tilava ja onkin meillä paljon käytössä. Tilasta on sitten karsittu keittiössä ja vanhempien makuuhuoneessa.

Ajateltiin tänne kuitenkin mahtua vielä kolmosen synnyttyäkin, sillä asunto on muuten todella kiva ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suurempaa harkitaan ehkä sitten kun itse palaan työelämään.
 
vieras
omakotitalo 116 neliötä ja saisi olla mielestäni enempi tilaa, ainakin välil tuntuu siltä. 2 aikuista 2 lasta ja kolmas tulossa..
mutta järjestelykysymys. hyvin mahduttaan.
 
k
Rt-neliö kahdessa tasossa, huoneistoala n. 93 neliötä (portaikko vie tilaa kiitettävästi). Lapset 10v, 7v ja 3v. Kaipaamme enempi tilaa, haaveena huoneistoalaltaan noin 130 neliötä oleva yksikerroksinen okt.
 
äiti jo kolmelle
Tähän asti asuttu kaksiossa 59,5 neliötä.
Hieman on ollut ahdasta mutta lähinnä säilytystilan suhteen.
Ensi viikolla päästään 84 neliöiseen 4 huoneeseen ja keittiöön =D
 
minni
Alkuperäinen kirjoittaja lotus:
Alkuperäinen kirjoittaja asuntokuumetta:
me asutaan tällä hetkellä 80 neliön kolmiossa ja keväällä syntyy kolmas lapsi. olisi huisin halpa asunto tarjolla, mutta siinä 75 neliöö.. mietinkin, loppuuko tila kesken ja pahasti, kyseessä siis kolmio
en kyllä ymmärrä mitä järkeä on ostaa asuntoa joka on jo valmiiksi liian pieni. muista että lapset kasvaa, ja tarvitsee pikkuhiljaa enemmän tilaa, asuntokauppa kun kuitenkin on mitä on.
Oon miettiny ihan samaa joidenkin kavereideni kohdalla..Mutta omapahan on asiansa, kunhan eivät valita ;)
 

Yhteistyössä