Minkä kokoisia 3-vuotiaita?

meillä neiti 93cm ja 14,6kg. olin hieman itsekkin hämmästynyt kun neuvolan täti sanoi että lievää ylipainoa, mutta hyvä kun ei enää nouse. puoltavuotta aikasemmin painoi 200g vähemmän ja oli 2cm lyhyempi ja silloin neuvolassa annettiin jo laihdutus neuvoja lapselle.
 
Jette
Poika oli 3 v tarkastuksessa 96 cm ja noin 15 kg ja tyttö puolestaan 98 cm ja noin 13 kg.
Tuo poika on nyt jo yli 7 v ja on luokkansa pienimpiä 120 cm ja 24 kg. Tyttö on kohta 3,5v, painoa ei ole taaskaan tullut yhtään, mutta metri taitaa olla pituudessa rikki.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lisko812:
Alkuperäinen kirjoittaja Maruska84:
meillä 104,5cm ja 18,5kg poika... Sanoivat neuvolassa että lievää ylipainoa löytyy.. :/ Vaikka ite en kyllä huomaa mitään pyöreyttä.. Samankokosia täällä näytti olevan,niin onko teille jtn snaottu??
:eek: Onpas outo kommentti neuvolan tätiltä :/ Ei meille mitään sanonut, vaikka suhteessa teidän pojan painoon meidän poika olisi kai myös lievästi ylipainoinen :eek: Koska poika siis oli 3vuotiaana 100cm ja 17,5kg, ei kyllä neuvolassa mitään sanottu, enkä kyllä huomaa itsekään ylipainoa normaali on :)

Oltiin siellä paino kontrollissa ja nyt on sitten paino tasaan tunut 3vee ja 5kk päällä ja nyt painaa 20,3kg ja on 107,5cm.. jätkä sen kun jaksaa pitus kasvua =)
 
Meillä poika 2v9kk pituus kontrolli käynnissä 105cm ja 18kg. Neuvolatäti lähetti paperit lasten polille, on kuulemma tarkistettava onko kaikki ok!?!? Käydään nyt sit neuvolas jumankauta kolmen kuukauden välein mitatuttaas... Yks lääkäri jo totes ettei oo mitään huolta, kun on kasvu ollut tasaista vauvasta asti! Mut täti on sinnikäs ja haluu tunkee meit joka lääkäril... ja väkisi vissii pitäs löytää jotai vikaa... Mut ei kuiteskaa vastaa mihkää jos kysyn jotain.. kuten allergioist haluisin jotai selvyyttä, mut ei... totes vaan että "senkun rasvailet, mut nää käyrät..."
 

Yhteistyössä