Minkä kokoisia vaatteita pitää 2.5v??

On tietty eri kokoisia,mut kertokaa mitä teillä käytetään =)

Lähinnä kyselen ku aattelin jos löytyis joulu alesta esikoiselle puku ens talveksi.Nyt tyttö 1v7kk ja on nyt 83cm pitkä eli käyttää 86 vaatteita.

 
just kattelin vauva-kirjasta että meillä poika on ollut 1v4kk ikäsenä 84cm. Nyt kun ikää on 2v3kk, niin toppahaalari on kokoa 104cm. ja se on aika reilu. 98cm voisi olla just passeli. Sinuna ostaisin sen 98cm haalarin.
 
Meillä tyttö 2v9kk ja vaatekoko vaihtelee 90-98cm välillä.Lähinnä housut tuon 98cm,paidat pienempää.Haalari on nyt 98cm ja ainakin tällä hetkellä riittävä.Toiselle tytölle ostettiin 104cm haalari siihen talveen kun lokakuussa täytti 4.Ja tytöt on melko pitkiä molemmat.
 
meidän jätkä täyttää kyllä vasta ylihuomenna 2vee,mutta ostin hänelle täksi talveksi viime keväänä alennuksesta haalarit kokoa 98cm...
Ison kokoinen on meidän herra..1.5vee enuvolassa n. 87cm...
Toivon mukaan menee koko talven
 
Tyttömme
Neiti 2v 5kk käyttää nyt vaatteita kokoa 90 cm, on just sopivat ja talvihaalarit on 92 cm. Toiset haalarit on 98 cm, mutta aika samankokoiset ovat kuin pienemmätkin. Jotkut sisävaatteet on jo kokoa 100 cm, mutta aika pienikokoisia ovat silti, eli se vaihtelee näköjään eri vaatteissa aika paljon. Ostin fleecehaalarin kokoa 100 cm ja se on kyllä tosi reilunnäköinen !!
 
silla
Hassua, poika täytti just vuoden ja käyttäny jo jonkin aikaa vaatteita jonka koko on 92!! Meillä ainakin kasvaa niin pyrähdyksinä, etten uskalla ostaa mitään etukäteen ....viime keväänä ostetut villapaidat menivät jo kesällä vaikka olin ne tarkottanut nyt käytettäväksi...hih!!!
 
Tyttö on 2v 3kk ja 92 cm on sopiva. Ostin viime vuoden alesta 98 cm toppapuvun, mikä on liian iso! Odottelenkin, että tyttö kasvais nopeasti niihin mittoihin... Saa nähdä jääkö käyttämättä koko puku. Olen etsinyt 92 cm.
 

Yhteistyössä