minkä merkkinen talvihaalari teillä?

en ole merkkiuskollinen, tykkään Reimatecistä ja Ticketistä erityisesti, tänä talvena kuopuksella testataan IdaTn haalari =) Moloa tekisi mieli myös... kokeilla :D ja esikolle ajattelin katsoa urheiluliikkeiden valikoimatkin =)
 
Öö.. oiskohan esikolla Lassien Suprafill haalari.. tai jotain sellasta. Kuopukselle taitaa olla viime talvelta vielä sopiva Lassien haalari ja sit löytyy pari kappaletta jotain talvipukuja, olleet joskus äitiyspakkauksissa. :)
 
Ensi talveksi on Remu haalari ja Reimatec haalari sekä Reimatec takki ja housut.Olen tavallaan uskollinen merkille,sillä nämä olen kokenut hyviksi viime vuosina.Ostan yleensä sen värin mukaan ja se määrää sitten minkä merkkinen haalari tulee olemaan.Kuopukselle meinaan ostaa sen Lassien missä ruskeata ja vaaleanpunaista joten sitten näkee mikä on sen laatu.Lenne,Ticket ei saa minulta ääniä en niistä tykkää.
 
pikkukeiju
Ticketin haalari on viime talven mallistoa alesta ja satsasin nyt uuteen Cecilie Westhin haalariin. Kiva kokeilla jotain uutta ja erilaista. Ja mielettömän söpö se onkin :D
 

Yhteistyössä