Minkä merkkiset ensiaskelkengät teidän lapsilla on/on ollut?

  • Viestiketjun aloittaja nelli
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Tepsut. Ja siitä eteenpäinkin olen suosinut. Tulevat hyvin jalkaa, sopivat pulleaan ja leveään jalkaan paremmin kuin keskieurooppalaiset mallit ja ovat kaiken lisäksi kotimaiset.
 
meillä
Elefantenit, sellaiset siis ihan perus kävelykengät. Taapersi niillä lähinnä sisätiloissa. Oikein hyvin pelasi ja tyttönen tykkäsi kävellä. Talveksi sitte ostettiin Vikingit. Niistäkään ei pahaa sanaa ole sanottavana.
 
vieras
Ecco, Napero, Kavat, Elefanten, kaikki nää ollu hyviä. Kunhan katsot että lesti on lapsellesi sopiva (osa kengistä on kapeampia, osa leveämpiä ja korkeampia) ja reunat on pehmustettu ettei hankaa. Liian isot ei saa olla.
 
Superfitit ja Tepsut. Superfitit oli syksyllä (poika oppi kävelemään 9kk mutta annoimme viipottaa ilman kenkiä pitkälle syksyyn) ja Tepsut nyt talvella. Superfitit oli ihanan kevyet ja silti tukevan tuntuiset, pojan oli helppo siirtyä paljaisvarpailun jälkeen niihin. Tepsut taas ovat ihanan lämpimät ja myös tukevan tuntuiset näin pienen nilkalle, olematta kuitenkaan ihan kamalan raskaat jalassa. Molemmat hyviä.
 
äiti 44 v
Tepsut. Ja siitä eteenpäinkin olen suosinut. Tulevat hyvin jalkaa, sopivat pulleaan ja leveään jalkaan paremmin kuin keskieurooppalaiset mallit ja ovat kaiken lisäksi kotimaiset.
Sama meillä, Tepsut ovat olleet ja jatkossa myöskin on ostettu Tepsuja.

Kavat- merkkisillä ei esikoinen suostunut ottamaan askeltakaan, Tepsuilla paineli ympäri taloa (olivat kotisovituksessa). Valinta oli siis helppo! :D
 
Minna**
Meillä ollut eccot esikoisella ja nyt kakkosella superfit merkkiset. Ostin nuo superfitit anton&Ninasta kesällä ja ollaan oltu todella tyytyväisiä. Hyvät kun saa nauhoilla kiristettyä sopivalle. Ja todella kevyet, niin ei haittaa kävelemään opettelua..:)
 
Meillä oli kolmet ekat kengät Eccot ja nämä olivat tosi hyvät juuri kävelemään oppineelle. Myöhemmin ollaan käytetty Eccojen lisäksi myös Vikingin ja Super Fitin kenkiä. Eccoissa on kyllä ehdottomasti paras laatu ja SuperFiteissä huonoin laatu.
 

Yhteistyössä