Minkä pituisia päikkäreitä 1-vuotialla

  • Viestiketjun aloittaja ***
  • Ensimmäinen viesti
***
Meillä nukkuu vain yhdet,näin on ollut jo pitkään...ja välillä ne on vain 1h 15min.,näin meinas mennä tänäänkin,mutta sainkin vielä nukkumaan uudelleen. Jaksaa suht hyvin noilla lyhyilläkin unilla iltaan,mutta äiti ei meinaa jaksaa ;) .Useinmiten nukkuu kyllä n.2h 10min.
 
vieras
Meillä 1v3kk ja päikkärit kestää 1h - 2h. Usemmiten lähemmäs 1h. Ja äiti ei jaksa :)

Vuoden ikäisenä meillä oli vielä kahdet unet, yht. 3h. Kuukausi sitten siirryttiin yksien unien rytmiin ja unen määrä romahti....
 
vaihtelee
Välillä puoli tuntia, välillä kolme tuntia. Yleensä kotona tunnin ja päiväkodissa kaksi. Kerran jättänyt nukkumattakin tuo nyt 1v9kk.

Esikoisesta en muista tarkemmin, mutta ekaa kertaa oli nukkumatta 1v5kk ikäisenä, joten ei ne kauheen pitkiä tainneet olla.
 
Edelliset on nukkuneet n. 1,5-3h päivällä ja vielä toiset lyhyet, max. 1 tunnin unet iltasin. Yöunet on olleet sillon n. 12h. Etenkin esikoinen on niin kova menemään, että ottaa usein kotipäivinä parin tunnin päikkärit nyt vielä 4-vuotiaanakin. Eikä se vaikuta mitään yöuniin.
 
Tinii harmaana
Tyttö nyt jo pian 1v4kk mutta nukkunut jo pitkään 45min-1,5h ja lapsi pärjää hyvin mutta äiti ei :D

välillä tosi harvoin meinaa nukkua yli kaksi tuntiakin mutta sillon herätän koska yöunet häiriintyy selvästi.
 
mammaliini
Vähän oon kade teidän päikyistä... meillä 1-vuotias poju nukkuu melko lailla tasan puoli tuntia, kerran päivässä!! Joinain päivinä nukkuu tunnin, mutta harvemmin...
Yöllä kyllä nukutaan heräämättä 12-14 tuntia, ja siitä olenkin kiitollinen, mutta olisihan se kiva saada päivässä omaa aikaa edes vähän :-S
 
Poika täyttää pian vuoden ja nukkuu yleensä päivällä 1-2h. On ollut huono nukkumaan päivällä jo pitkään. Yöunet n. 10h, mutta heräilee usein monta kertaa. Omaa aikaa ei juuri ole ja sen kyllä huomaa... Lohdutavaa kuulla, että myös muilla vähäunisia lapsia.
 
Mun tyttö on 1-vuotiaasta lähtien (on nyt 1v4kk) nukkunut vaan yhet päikkärit, yleensä puolisen tuntia, joskus jopa tunnin nukkuu. Ja se tuntuu riittävän neidille vallan mainiosti, mutta mulle ei. |O
 
vierailija
Meillä nukuttiin vuoden ikäisenä noin tunti, välillä 45 min. Meinas mennä hermot. Sit sattumalta oltiin päikkäriaikaan vaunuilla ulkona ja nukkui 3 tuntia. Nyt sit nukutaan ulkona ja vaihtelee siitä 1,5 tunnista 3,5 tuntiin. Normisti pari tuntia. Ja yhden unet on ollu pitkään, noin 10 kk iästä.
 

Yhteistyössä