Minkä väriseksi talon sisäpinnat?

Juuri ostettua taloa remppaillaan, ja nyt kaipailis vinkkejä väreihin.. Oon miettiny ja miettiny, mutta en vaan keksi että millä värillä maalaisi..Kaikki sisäpinnat(lukuunottamatta wc/kph) täytyy laittaa uusiksi.

En haluaisi ihan valkoiseksi vetää joka huonetta..

apuja? Millä väreillä muut maalaisi?
 
"ansku"
Minkä värisiä huonekaluja teillä on? Värin ei tarvitse olla sama joka huoneessa, kannattaa katsoa jokaista huonetta sillä silmällä mikä juuri niihin kalusteisiin, lattiamateriaaleihin, kaapinoviin tms. sopii. Minusta kannattaa pistää vähän tapettiakin tuomaan elävyyttä asuntoon.

Meillä on lattiat tammiparkettia ja huonekalut pääasiassa tummaa puuta. Olohuoneessa meillä on hyvin vaaleaa kuviotapettia (kuvio näkyy lähinnä vain sivuvalossa), jossa on vitivalkoista ja kitinväriä ja olemme maalanneet olohuoneen ikkunaseinän vitivalkoiseksi. Makuuhuoneen seinät ovat kitin väriset, vessan seinät aivan vaaleaa beessiä vitivalkoisia kaakeleita piristämässä. Eteisessä on yksi seinä hillittyä tapettia, johon sopi parhaiten aavistuksen sinertävä väri eli niin vaalea vaaleansininen, että sen tajuaa siniseksi oikeastaan vasta jos pistää valkoisen paperin seinää vasten. Keittiö on vitivalkoinen, mutta se on edellisen asukkaan valinta ja tulen ehkä pistämään jotain iloisempaa väriä sinne. Pojan huoneen seinät ovat omenanvihreät, koska siinä huoneessa on valkoiset puukalusteet ja se kaipasi siksi väriä. Pojan huone on minun suosikkini, kun se on niin pirteä ja raikas:)

Hae jostain maalikaupasta värilastuja. Valitse sellaisia värejä joista pidät ja ota paljon lastuja mukaan, koska kyse ei ole pelkästä väristä vaan myös siitä onko se lämmin vai kylmä, vaalea vai tumma.
 

Yhteistyössä