Minkäikäisenä lapset yksin kotona?

  • Viestiketjun aloittaja Liinalii
  • Ensimmäinen viesti
Liinalii
Eli minkäikäisenä voi jättää lapset keskenään kotona hetkeksi? Itse jätän joskus viisivuotiaan isompien sisarusten hoidettavana (useimmiten viettävät aikaansa ruutun äärellä) kun vien joku sisaruksista harrasttuksiin. Joskus käyn kaupassa ja lapset jäävät tyytyväisenä kotiin. Kauppareissu kestää noin puoli tuntia. Miten te muut toimitte?
 
"vieras."
Kaikki kolme lastamme ovat alkaneet harjoitella yksinoloa eskarin loppupuolella. Jo ekaluokalla ovat yksikseen olleet 2-3 tunnin aja pari kertaa viikossa. Hyvin on mennyt. Lapset itse ovat halunneet harjoitella. Reippaita ovat olleet ja puhelin lapsilla tottakai, jotta tarv ovat soittaneet vanhemmille.
 
meill 9v ja 8v olleet syksyllä ensin 1-2h yhdessä ja erikseen, nyt jo pitempiä aikoja 4-5h jos pahasti menee työajat päällekkäin miehen kanssa..
kesällä pitäs sit jo pärjätä paljon pitempää :snotty:
mutta yllättävän hyvin on niillä menny ja kiltisti ovat olleet :heart:
 
"hhh"
nyt kohta 7v ja 11v ovat vajaan vuoden jo olleet kaksin kauppareissun ajan eli ei kuiteskaan kauaa. Kun pienempi täyttää sen 7v saa se ns virallisestikkin olla vaikka yksin joten sitten meneekin kouluun ite ja tulee kotiin ja sit on yksin tai veljen kaa kunnes me töistä kotiin ja sit aletaan käymään isännän kans vaikka leffassa jne pientä, kuitenkin aina varaten varasuunnitelman kelle soittaa jos hätä.
 

Yhteistyössä