minkäkokoinen talvipuku

Meillä elokuussa syntyneelle pojalle otettiin juuri käyttöön 68 cm toppapuku, joka on vielä aika reilu, joten sillä yritetään pärjätä suurin osa talvesta. Tämä Lennen puku on sikäli kätevä kun ensin käytetään sitä lahkeet ja hihat pusseiksi umpeen käännettyinä ja sitten myöhemmin avataan ne ja laitetaan tumput ja töppöset niin käyttöikä on aika pitkä. Lopputalvena sitten käyttöön äitiyspakkauksen puku. Näillä mentiin heinäkuussa -05 syntyneen esikoisen kansssakin eka talvi.
 
Entä osaisiko joku neuvoa minkä kokoinen puku kannattaa hankkia vauvalle, jonka laskettuaika on tammikuun lopussa? Onko mitä eroja käytännössä, onko pussissa kaksi punttia vai yksi pussi jaloille?

 
Talvella syntyvälle ostaisin varmaan itse 62 cm puvun. Autolla kulkemista ajatellen kannattaa olla ne puntit niin saa turvavyöt kaukalosta kiinni, tai sitten sellainen pussi jossa on reiät vöille.
 
janika77
Meidän poju syntyi viime vuoden joulukuun lopussa. Olin ostanut etukäteen 62cm toppapuvun H&M:ltä, että saadaan jollakin synnäriltä kotiin. 62cm alkoi olla siinä 3-4kk iässä aika nafti. Sillä pärjättiin juuri ja juuri se koko kylmän aika, kunnes pystyttiin siirtymään äitiyspakkauksen kevyttoppikseen. Ostaisin siis tammikuun lopussa syntyvälle vauvalle puvun kokoa 62.
 
Meillä tytsy nyt 2kk ja puku on 68cm, toisenkin ehdin jo hankkia, mutta se on 74cm ja varmasti jää käyttämättä tänä talvena. Tuo 68cm on myös tosi reilu vielä, mutta ainakin omani on sen verran "muhkeaa" sorttia ettei ole haitannut ollenkaan vaikka vähän reilu vielä onkin.

Esikoinen syntyi aikoinaan elokuussa ja hänellä oli vain babymallinen puku kokoa 80cm, ja hyvin silläkin talven yli pärjättiin!
 

Yhteistyössä