Minkäkokoisessa asunnossa asutte?

  • Viestiketjun aloittaja Ahtaanpaikan Amalia
  • Ensimmäinen viesti
170 neliötä (4mh) plus n. 50 neliötä piharakennuksessa, jossa sauna, takkahuone ja makuuhuone. Meitä on 2+2 ja lisäksi joskus viikonloppuisin miehen kolme vanhempaa lasta, tosin ovat jo niin isoja, että harvoin jäävät yöksi. Joo, onhan sitä ennen asuttu ahtaammin. Tässäkin oli ennen meidän tekemää laajennusta neliöitä 120 ja alkuperäiset -60-70 luvun omistajat pitivät yläkertaa vuokralla. Piharakennus oli myös vuokralla.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 31.01.2006 klo 15:29 FantsunÄiti kirjoitti:
Omakotitalo 92 neliöö, yleensä 2 aikuista + 2 lasta (koira ja kissa). Joka toinen vkl ja lomilla sit 3 lasta lisää. =)
:wave: Mä olen kans Fantsun äiti =)
Asiaan: reilu 60m2:n kaksiossa minä, mies ja taapero. Iso makuuhuone onneks on niin mahdutaan kaikki ja sopis vielä vaikka toinenkin lapsi samaan kammariin nukkumaan.
 
Asennetta ja mahtuu
Me asuttiin 10 vuotta kaksiossa (tosin aika isossa, paritalo, iso piha) :kaksi aikuista, 2 lasta ja vielä koira ja kissa!!sitten muutettiin isompaan, kun perhe kasvoi...ja silti kaiholla muistelen pientä kotiamme...Asuminen on asenne kysymys...Monet ihmettelivät, kun anoimme kaksiossa makuuhuoneen lapsille ja teimme olkkariin alkovin..mutta se toimi. Ei huoneiden tarvitse aina olla vanhan kaavan mukaan!
 
mörsy
oma talo 134 neliötä + 30 neliön lämmin varasto. 2 aikuista, 5 lasta ja kaksi lemmikkipupua. onnelisia ollaan tässä. lapsilla on yhteinen pleikkari takkahuoneessa eikä telkkaria lapset tarvitse makuuhuoneisiinsa. Vain vanhimmalla lapsella ja vanhemmilla on oma makkari, pienemmät jakavat huoneet.
 
Asuttiin kaksiossa kun oli vaan yksi lapsi.

Nyt on kaksi lasta ja kolmio.

Yhden pienen kanssa mahduttiin tosi hyvin kaksioon (0-2-vuotias), oli siistiä, ja pienellä vain vähän leluja, mutta kahden jo vähän isomman kanssa alkaa olla vähän ahdasta kolmiossa.Tavaraa ja kaikkea kertyy vuosien varrella.

Aika monet tosiaan asuvat jo siinä vaiheessa, kun vain yksi lapsi, tai vauva vasta tulossa, isommassa asunnossa, tai usein jopa omakotitalossa.
 
:flower: ostettiin 2 vuotta sitten 3 h+k kerrostalo,jolloin meillä oli kaksi lasta jotka jakoivat yhden huoneen ja toinen makkari oli meillä vanhemmilla. nyt meille tulee kolmas lapsi ja olemme siirtyneet nukkumaan olkkariin(onneksi parivuode mahtuu sinne) ja tytöillä on omat huoneet,paitsi kun vaavi kasvaa,niin sitten hän majoittuu nuoremman tyttömme kanssa samaan huoneeseen ja vanhempi saa pitää oman huoneen. todennäköisesti isompi asunto ostetaan sitten joskus kun on tätä makseltu pois ja palaan töihin. :flower:
 
n. 120 neliöö OKT, 3 makuuhuonetta, olkkari, keittiö, kodinhoitohuone, sauna+pesuhuone, vessa, sit noi varasto, autotalli ja autokatostilat ja puuliiteri erikseen. No me rakennettiin talo ja melkein maksettiinkin se ensin ja hankittiin lapset vasta sitten. Lapsia on kaksi, me vanhemmat ja koira. Yksi tai kaksi tenavaa ehkä vielä mahtuisi, no katsotaanko tuleeko meille vauvoja vielä =) =) =)
 

Yhteistyössä