Minkäläinen takuu Emmaljungan vaunuilla on?

  • Viestiketjun aloittaja "miukkis"
  • Ensimmäinen viesti
"miukkis"
Tosiaan en löytänyt papereista muita lappusia kuin ostokuitin. Onkohan jonkunlaista takuulappua edes tullut? Auttaisiko joku viisaampi kertomalla minkä pituinen tuo takuu on ja ennen kaikkea mitä se kattaa/pitää sisällään!? Kiitos paaaljon!
 
"miukkis"
Kolmesta vuodesta mäkin kuulin, samoin vuodesta. Kuuluukohan kuomun löystyminen lähes käyttökelvottomaksi takuun piiriin? vaunut 1,5v vanhat. "vika" ollut aina olemassa pienenä, nyt kuitenkin niin paha ettei suoralla tiellä kuomu pysy paikallaan. Näissä ei ole sitä kiristysruuvia ollenkaan.
 
"vieras"
[QUOTE="miukkis";25583989]Kolmesta vuodesta mäkin kuulin, samoin vuodesta. Kuuluukohan kuomun löystyminen lähes käyttökelvottomaksi takuun piiriin? vaunut 1,5v vanhat. "vika" ollut aina olemassa pienenä, nyt kuitenkin niin paha ettei suoralla tiellä kuomu pysy paikallaan. Näissä ei ole sitä kiristysruuvia ollenkaan.[/QUOTE]

Avaa se suojanuppi, siellä alla on kiristettävä osa.
 
"Sssalla"
Rungolla 3v, kankailla vuoden. JA kuomu ei oo rikki, tuo on "tyyppivika" eli se pitäisi talttapäisellä ruuvarilla napata se musta möykky (vitsi mitä termejä, sori) siitä kuomun alta irti; ruuvi on sen alla. Kiristämiseen tarvitset 2 kuusiokulma-avainta; josset tästä tajua niin ne näyttää sen sulle liikkeessä ja voit seuraavalla kerralla tehdä sen itse.
 
"miukkis"
Ei näissä ole mitään mitä voisi avata! Kaksi paksua mustaa mötikkää on pultattu toisiinsa kiinni, eikä aukea! Pultteja/ruuveja ei pysty ruuvarilla pyörittämään, toinen puoli on ihan tasainen ja toisessa puolessa pyöreä reikä. Tai sit mä vaan en tajua!
 
"miukkis"
Tosiaan kävin just uudelleen tutkimassa kuomua, eikä siinä ihan oikeasti ole mahdollisuus niitä mustia mötiköitä aukoa mitenkään, kun kummallekin puolelle niihin mötiköihin liittyy kuomun kaksi metalliosaa! Jos ne välivalloin vääntää auki, ne hajoaa! Tää soittaa kyllä huomenna myyneeseen liikkeeseen ja kysyy! Alkaa meinaan ärsyttää kulkea tasaisella jalkakäytävällä ja joka kolmannen askeleen jälkeen kiskoa kuomua ylös!
 
"miukkis"
Huomiselle en kerkeä liikkeeseen näytille, täältä on 100km jokaiseen mahdolliseen lastentarvikeliikkeeseen, mutta taidan soittaa! Taitaa olla sitten mahdotonta ees haaveilla moisen vian korjauksesta tms takuun piikkiin, pikainen tapaaminen googlen kanssa löysi monta vastaavaa kokemusta!
 
"miukkis"
Joo, ei mennä sorkkimaan ei! Rakkaanikin tuossa kehoituksestani alkoi tutkia ja käännellä, piti ihan alkaa toppuuttelemaan ettei nyt hajota koko kuomua! Kiitos teille, mää soitan huomenna liikkeeseen ja oon sitten toivottavasti viisaampi!
 
  • Tykkää
Reactions: Arwen Undomiel
"Sssalla"
lastentarvikkeessapa minäkin käytin, ja meille käytettynä tullut ;) ei siis kuittia vaan rungoissa/istuinosissa on ne merkinnät mistä ilm. jotain näkee, ei tuttuja myyjiä enkä ikinä ole ostanut sieltä mitään. ja siltipä toimi, koska selkeästi sellainen vika mitä ei itse voi aiheuttaa.
 
"vieras"
Me ostettiin viime vuonna duo edget ja meille sanottiin että vuoden takuu + 3 vuoden runkotakuu ja että kauppias korjaa ilmaiseksi jos on joku vika minkä osaa korjata, jos ei osaa, niin lähettää Vantaalle. Lastentarvikkeesta ostettiin.

Kerran näin kun sinne joku toi puol vuotta vanhat sateenvarjorattaat mistä oli varjo hajalla. Sai uuden varjon tilalle.
 
Vielä..
Ne keillä takuu on menny umpeen, tai kuten meillä; huoltoon matkaa yli 100km, niin sitä kuomua voi kiristää itekin; talttapäisellä ruuvarilla avaa varoen sen hatun, ja kahdella samankokosella kuusiokoloavaimella kiristää.
 

Yhteistyössä