Minkälainen joulu teille tulossa?

  • Viestiketjun aloittaja huomentaa
  • Ensimmäinen viesti
"meimei"
Meille on tulossa ihanan rauhaisa joulu. Ei reissaamista minnekään, sukua tulee meille aattoillaksi. Hautausmaalla käydään varmaankin huomenna. Tänään ohjelmassa aamupuuro, joulusauna, iltapäivällä jouluateria ja sen jälkeen availlaan lahjat. Meillä myös lahjojen kanssa ollut pitkään selllainen perinne, että jokainen avaa vuorotellen yhden paketin ja toiset katsoo mitä paketista paljastuu. Aikaa tähän menee, mutta mun mielestä tämä vaihtoehto on paljon parempi kuin sellainen yleinen kaaos jossa kaikki repii pakettejaan yhtäaikaa eikä lopulta kukaan enää tiedä kuka sai ja mitä. Sitäpaitsi jaaettu jännitys on paras jännitys ;) Meillä lapsetkin jo tottuneet tähän ja jännittävät myös toisten puolesta, heistä on kivaa katsoa mitä muiden paketeista paljastuu.
 
hyvää Joulua vaan
Eipä paljoa Joululta tunnu, vaikka paistikin uunissa ja vähän joulukoristeita ja valoja. Kahden ollaan kuopuksen kanssa. Hälle vähän lahjoja, mulle ei mitään. Tai ostin itselleni suklaarasia ja paketoin sen:)
 
Ypöyksin
Aamulla kävin haudoila, ihana kävellä raikkaassa pakkasilmassa. Sitten takaisin kotiin, syömistä (ei jouluruokaa) ja lukemista ja netin selailua. Illalla nukkumaan. Siinäpä tuo.
 
Haikea Joulu, muistelen vanhempia. Lounas syötiin kotona ja käytiin anopin kanssa hautausmailla ja ilta miehen kanssa kahdestaan.
Huomenna lounas anoppilassa ja ilta kotona ja joulusauna.
 

Yhteistyössä