minkälainen on ruma ihminen sinun mielestäsi?

  • Viestiketjun aloittaja wonda
  • Ensimmäinen viesti
JONSERED Karhunkantaja
Pahansuopa, ilkeäkielinen, pessimistinen ja katkera.
Näkyy naamasta ja kuuluu puheista.
Juuri näin.



Pakko tunnustaa, että pidän tyhmyyttäkin sangen epämiellyttävänä piirteenä, joka laskee "kauneus"-pisteitä. Hömppä saa olla ja vähän yksinkertainenkin, mutta ääliö ei - vaikkei sille itse mitään voikaan. Eli oikeastihan ongelma on siinä, että turhaudun, jos ihminen ei ole kumisaapasta fiksumpi ja kun turhaudun, projisoin tunteeni kumisaapasseliön ulkomuotoonkin.
 
"vieras"
Hapan, töykeä, naama norsun v*tulla. Nää on pahoja.

Veltto käynti, huono ryhti ja jalkojen raahaaminen ei myöskään kaunista ketään. Suurin osa ihmisistä näyttäisi paremmalta, jos kulkisivat ryhdissä ja pyyhkisivät se ruttuilmeen pois naamaltaan.

(Ja mä en nyt tarkoita selkävikaisia kumarassa kulkevia, vaan sellaisia lössönä kulkevia joista näkee et ei pal huvittais muu ku sohvalla röhnääminen).
 
Srmns
Monta hyvää pointtia tuossa edellä esitettiinkin. Mutta lisäisin vielä puuttuvan itseluottamuksen. Se ei sinänsä ole ruma piirre, vain valitettava. Mutta vaikuttaa kantajaansa. Hyvällä itseluottamuksella varustetut ihmiset ovat ulkonäöstään riippumatta "komeampia"...
 
JONSERED Karhunkantaja
Monta hyvää pointtia tuossa edellä esitettiinkin. Mutta lisäisin vielä puuttuvan itseluottamuksen. Se ei sinänsä ole ruma piirre, vain valitettava. Mutta vaikuttaa kantajaansa. Hyvällä itseluottamuksella varustetut ihmiset ovat ulkonäöstään riippumatta "komeampia"...
Taas päästään lempiteesiini: kauneus on mielentila ja se, kuinka itsensä kantaa. :D
 
JONSERED Karhunkantaja
Alkuperäinen kirjoittaja Lilii lisänimetön;24417430:
Kauneus on sitä mikä viehättää universaalisti ilman käsitteitä. (Immanuel Kant)

päätelmä:

Rumuus on sitä mikä ei viehätä universaalista, ilman käsitteitä. (Lilii lisänimetön)
Ensin on perusteltava miksi kauneuden vastakohta olisi rumuus...
 
inhoan juoru-ukkoja ja akkoja
Juoruileva ja tyhmä ja mustamaalaava ja katkera ja kateellinen pieru. Yleensä näillä on myös ruma naama. Ei kauniin naisen tarvitse olla kateellinen pieru. Ja myös äly viihtyy kauniissa kasvoissa, klassiset piirteet liitettiin jo antiikissa älyyn ja viisauteen.

Eli rumat ovat hyvin usein kateellisia ilkeitä ja tyhmiä, juoruilevia, mustamaalaajia.
 
"vieras"
Edellisessä työpaikassa oli työpaikkakiusaaja, sellainen jokaisen kaveri, utelija, muka välittäjä joka myrkytti ilmapiiriä, juorusi ja mustamaalasi takanapäin. Tuo nainen oli ruma. Yritti pukeutua kivasti ja esittää iloista ja sosiaalista. Joskus pysähdyin ihan katsomaan hänen esiintymistään tietäen mitä takana on, ja huomasin miten rumalta hän näytti ulkoisestikin.
 
Ei tuu mieleen mitään ulkoista tekijää. Luonne usein kuvastuu myös ulospäin, eli jos ihminen ei ole mukava, ei hän myös näytä hyvältä. Usein myös se, että ei ole sinut itsensä kanssa kuvastuu ulospäin... Olemus, kokonaisuus on se, joka tekee ihmisestä kauniin tai ruman.
 
sisäisesti ainakin helvetin ruma oli eräs entinen ystäväni, jonka käsitys ystävyydestä oli
"otan kaiken, en anna mitään". milloin pummi kyytiä milloin rahaa, puhui toisista paskaa minkä kerkesi. ulkoisesti rumaa on epäsiisti olemus ja joudun tunnustamaan, että myös sellainen iho jossa näkyvät auringon, tupakan, meikit naamassa nukkumisen tms jäljet (varsinkin nuoremmalla ihmisellä!) on mielestäni aivan järkyttävä näky
 

Yhteistyössä