MInkälaisia housuja koululaiset käyttää koulussa?

Meillä poika menossa nyt ekalle huomenna ja mietinkin, että hommaanko vielä collegehousuja esim. talven varalle kouluun? Eikös ne olisi mukavat toppahousujen alla kylmillä ilmoilla?
Hoidossa oli niinn helppo vaan haalarin alle vetää colleget, mutta haalariahan ei nyt koulussa enään kai voi käyttää..
Nyt syksyks on kaikenmaailman farkkuja ja muita kevyempiä housuja, mutta tota talvea vaan mietin.
 
Kyllä meillä ainakin tytöt käytti ja käyttää jatkossakin koulussa collegehousuja + trikoohousuja talvella toppahousujen alla =)

Eikä meillä suostunu enää ekalla kumpikaan pitämään haalaria mutta kyllä luokkakavereilla silti oli haalareitakin talvella vielä ekalla
 
Meidän 9- vuotias poika pitää koulussa kaikenlaisia housuja. Nyt alkaa olla farkut kova sana, mutta verkkareitakin tykkää pitää. Haalaria ei ole laittanut enää koulun alettua päälle ollenkaan. Kotona voi kyllä pitää, mutta ei koulussa, ettei vaan kiusata. Yhtään erilainen ei voi olla.
 
Meillä on näin syksyllä verkkarit, joskus farkut. Siiten kun tulee kylmempi laitetaan verkkaria ulkohousujen alle, farkut on liian tiukat ja meidän poika viihtyy verkkareissa. Farkut on monesti "juhlahuosut" =)
 
Meillä ope oli sanonut että "ulkohousuilla" ei saa tulla luokkaan. Olen nyt syksyllä pitänyt pojalla sellaisia ohutvuorisia reisitaskuhousuja ja farkkuja, onkohan nämä sitten ulkohousut... tuntuu vaan että vielä on liian lämmin laittaa kahdet pitkät housut päällekkäin. Ymmärrän kyllä että vähentäisi kummasti sisääntulevan hiekan määrää...
 

Yhteistyössä