minkälaisia kommentteja ootte saanu ikäerosta.

Viestiketju alueella 'Äidit alle 20v' , aloittaja piia86, 31.10.2004.

 1. piia86

  piia86 Vieras

  Mulla ja mun miehelläni on ikeroa noin 14 vuotta.:hug: aluksi kaikki varoittelivat mua, hyväksikäytöstä yms.onneksi tiesin asian toiseksi. ne ei tajunnu että me voistaisiin oikeasti rakastaa toisiamme. nyt olen rv 33 ja ollaan oltu yhdessä noin vuoden verran ja kihloissa puolisen vuotta. nopeaa etenemistä,mutta olen onnellinen :heart:
   
  #1
 2. pigglet

  pigglet Vieras

  meilä ikäeroa on 16w, ja oli aluks ihan samat kuviot..siis kaikki ihmeissään jne jne..nyt oltu yhessä neljä ja puoli vuotta, puoltoista vuotta naimisissa ja pikkukakkosta ootellaan... :saint: :heart: :heart:
   
  #2
 3. töpö

  töpö Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä ikäeroa 18 vuotta, kyllä mekin ollaan saatu kuulla ja kuullaan vieläkin kummeksuvia kommentteja, sekä tuijottavia katseita, mutta ollaan niin onnellisia, ja turha sitä on pakolla muille yrittää selitellä! Ja minä olin täysi-ikäinen jo kovasti kun tavattiin!
  Juuri tänä aamuna mieheni selitti minulle, kuinka oli sattumoisin katsonut jotain chatti-ohjelmaa, jossa oltiin käyty keskustelua ikäerosta. Jollakin parilla oli n. 30 vuotta ikäeroa, ja sanoivat olevansa hyvin onnellisia. He pitivät ihmisten paheksuntaa kateutena, kun joillakin on onni ! Sitä paitsi muutkin chattaajat olivat sitä mieltä, että nuoruuden into+ elämänkokemus = voi olla täydellinen yhdistelmä!

  Hyvää jatkoa teille kaikille jotka olette kokenut samoja asioita! Älkää välittäkö ihmisten puheista, minä ainakin uskon, että olette aivan yhtä onnellisessa suhteessa kuin minäkin! Nehän ovat vain vuosia ( kesiä, talvia,syksyjä, keväitä...) teidän välissänne, ei mitään muuta! :hug:
   
  #3
 4. rita18

  rita18 Vieras

  mulla jä miehellä ikä eroo 4wuotta,ei oo kuulunu mitään siittä..
   
  #4
 5. auts

  auts Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2004
  Viestejä:
  6 895
  Saadut tykkäykset:
  0
  \

  Meillä ikäeroa 19 vuotta....
   
  #5
 6. töpö

  töpö Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  :) Ihanaa jatkoa teille!!
   
  #6
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti