Minne muuttaisit ja miksi?

tällä hetkellä voisin muuttaa huitulan nevadaan :D
minäkö tympääntynyt kaikkeen ja kaikkiin?? :eek:

oikeasti jos voisin ja haluaisinkin muuttaa johonkin tähän lähelle kunhan neliöitä olis enemmän, ainoa ehto olisi että koulu pysyisi samana lapsilla B)
 
vieras
Suomessa Lappiin, kaunis luonto, avaraa.. uskoakseni myös suhtrauhallista seutua. Ulkomaille.. niin Norjaan edelleenkin kaunis luonto paljon ystäviä siellä. Toisaalta Tanskaan, hyvät yhteydet Eurooppaan ja pohjoismaihin. Hmm.. oikeastaan voisin muuttaa minne tahansa Euroopassa..
 
Hämeenkyröön, Ikaalisiin tai Mouhijärvelle maalaismaisemaan, mielellään järven rannalle. Vakavissaan harkittukin, mutta ajokortittomuuteni estää toistaiseksi, jos haluan pitää nykyisen työpaikkani.

 
Juuri nyt en minnekään, mutta kun eläkeikä tulee täyteen, niin voitaisiin kokeilla aluksi talvikausia eri paikoissa, Bouillon Belgiassa, Eperney Ranskassa, Waal Saksassa, monikin paikka kiinnostaisi. voisi asettua talvikuukausiksi jonnekin ja koittaa päästä sisälle paikalliseen elämään =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lunatic:
Alaskaan.
Kaipuuni on sinne jostain kumman syystä. Ehkä asunut siellä entisessä elämässäni..
Ystäväni sisar on siellä, tosin laivalla rannikolla, sanoo, ettei ole kovin viihtyisää =) Mutta voisin itse kuvitella viihtyväni. Otetaanko kimppakämppä?
 

Yhteistyössä