Minuutti aikaa ladata kärryt täyteen, mitä kärryissäsi olisi?

  • Viestiketjun aloittaja maailmanlopun odottaja
  • Ensimmäinen viesti
maailmanlopun odottaja
On ne sit zombit tai Pohjois-Korealaiset. Sulla on minuutti aikaa lastata kärryt täyteen mitä vain. Maksamisella ei nyt ole väliä, kunhan selviäisit edes seuraavat 48h saatika viikon.

Mitä latoisit kärryysi? Huomioi sinulla olevan vain minuutti aikaa ennen kuin zombit saavuttavat kaupan/tuho kolkuttaa kaupan ovelle. Suunnittele siis reitti ja kärryn sisältö tarkkaan, minuutti ei ole paljoa.

Oma lista:
-Laatikoittain energia/prodepatukoita
-Pusseittain pähkinöitä
-Purkeittain tonnikalaa.

Kaupassa nuo on kaikki vierekkäisillä käytävillä.
Jos aikaa jäisi, latoisin kärryihin suolaa, riisiä ja papuja.

En uskoakseni ehtisi täyttää kärryjä puolilleenkaan.
 
kfkfkf
No mä kyllä menisin sinne säilykepuolelle, tonnikalaa, papuja, pähkinöitä, niitä prodepatukoita jos olisivat lähellä, vitamiinipurkkeja.

Minuutti on "pitkä" aika, jos vaan saa heitellä laatikoita kärryihin, varmasti saisin kärryn täyteen :D
 
Boooooring
Lähi siwa.

pähkinöitä, säilykkeitä (tonnikala, papu, hedelmäcocktail), mausteita, vitamiinia ja proteiinijuttuja, makaronia. Ne on kaikki lähekkäin kaupas ja saisin kärryt täyteen. lisäks salmiakkia jolla sais verenpaineita nostateltua jos olis tarvis.
 
Larba
Säilykeosastolta kaikkea vaan. Energiapitoiset ruoat olisi ykkösenä tärkeysjärjestyksessä. Tonnikala (mieluiten öljyssä, mutta ehkä sitä ei siinä ehtisi syynätä), pavut, aurinkokuivatut tomaatit öljyssä, jopa vaikka lihapullat kastikkeessa ja nötkötti vaikka muuten en niitä käytäkään. Varmaan ehtisi keräämään ihan hyvän satsin minuutissakin, jos mättäisi hyllyltä suoraan kärryyn sen tarkemmin tutkimatta.

Sen lisäksi jos olisi mahdollista, niin mausteosastolta suolaa ja muita mausteita mitkä vaan ehtisi käsiinsä saada. Jos vaikka myöhemmin joutuisi pyydystämään ansoilla tms. vaikka oravia, niin olisi edes suolaa niihin.

Miksei vielä jotain hapankorppua tai näkkileipää, mutta tuskin ehtisin noita kaikkia noutaa minuutissa.
 
"wieras"
Todennäköisesti menisin ihan vain karkkiosastolle ja sieltä sokkona viskoisin karkkeja ja suklaita kärryyn. Jos aikaa jäisi niin voisi kipaista myös vieressä olevalla pakasteosastolla ja nakata kyytiin pakastevalmisruokia tai vaikka jäätelöä. Voisi karkeista tulla paha olo jos viikon söisi mutta ei se mitään.
 

Yhteistyössä