Missä iässä vauvallanne oli eniten mahapuruja/itkuisuutta?

  • Viestiketjun aloittaja "aloittaja"
  • Ensimmäinen viesti
"aloittaja"
Ihan uteliaisuudesta kyselen. Jostain luin, että vauvat itkee eniten 6-8 viikon iässä ja meillä on kohta 7vko:n ikäinen vauveli. Esikoinen huusi 2-viikkoisesta kahteen kuukauteen mahaansa, sen jälkeen huudot loppui kuin seinään. Nyt tämä pikkuinen aloitti isommat iltaitkut viidennen viikon jälkeen, mutta ei ole itkenyt lähimainkaan siten, kuin esikoinen. Mietinkin nyt, että voisiko olla ettei niitä isoja itkuja tälle edes tulisi...? Vai onko jollain vauvalla alkaneet ne itkut vasta myöhemmin?

Ja tiedän, että jokainen vauva on yksilö, eikä mitään ennustuksia voida tehdä, mutta ainahan se on mukava kuulla muidenkin kokemuksia :)
 
"yksi"
Meillä pahimmat itkut siinä 3-7 viikon iässä ja selvästi nyt 2kk jälkeen rauhottunu tää tapaus. Samalla lailla muidenkin lasten kohdalla, vaikkakin kaikki ei näin itkusia oo ollukkaa. Jospa säästyit pahimmilta itkulta :) Lapset on nii ykslöitä.
 
meillä
Meillä mahaitkut alkoivat 1vk iässä ja loppuivat vähän ennen kuin tuli 2kk täyteen. En muista että olisvat olleet mitenkään erityisen kovia missään vaiheessa vaan sellaista tasaista.
 
"aloittaja"
[QUOTE="yksi";28283297]Meillä pahimmat itkut siinä 3-7 viikon iässä ja selvästi nyt 2kk jälkeen rauhottunu tää tapaus. Samalla lailla muidenkin lasten kohdalla, vaikkakin kaikki ei näin itkusia oo ollukkaa. Jospa säästyit pahimmilta itkulta :) Lapset on nii ykslöitä.[/QUOTE]

No toivon tosiaan, että tällä kertaa ns. helpompi tapaus. Mulla on itselläni ollut koliikki ja mieskin huutanut vauvana paljon mahaansa, siksi oletettiin heti alussa että samanlainen huutaja tulee tästä pikkukakkosesta kuin esikoisestakin. :)

Antakaahan tulla lisää kommentteja, kiitos jo vastanneille!
 
äiti x 1
Meidän lapsi on 2kk enkä ole vieläkään kuullut kunnolla itkevän. Ollaan päästy niin helpolla näiden itkujen kanssa, että odotan pommin putoavan myöhemmällä iällä!
Välillä iltaisin kitisee vähän nälkäänsä ja väsyä mutta ei juuri muuten itke.
 

Yhteistyössä