Missä pidät pyykkien kuivaustelinettä?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Olohuoneessa. Makkariin ei oikein mahdu ja kylppärissä pyykki kuivuu hitaasti ja siellä teline olisi muutenkin tiellä kun mies menee aina sinne riisumaan likaiset työvaatteensa, en halua että hinkkaa vahingossa niitä paskaisia vaatteita pyykkitelineen vaatteisiin. Lisäksi miehen vanhemmat käyttävät meidän kylpyhuonetta niin en viitsi jättää sinne paljon pyykkejä kun niitä jotuuu sitten koko ajan siirtelemään tieltä. Kylppärissä on kyllä narut niin laitan sinne tarvittaessa jotain yksittäisiä vaatteita tai esim. isot lakanat.
Kuivausrumpua odotellessa... :D
 
"vieras"
Meillä on myös kuivausrumpu, mutta tarvittaessa laitan telineen joko saunaan tai sitten työhuoneeseen. Pikkupyykkiä varten kylppärissä roikkuu sellainen pieni teline. Taloyhtiössä on myös kuivaushuone, mutta siellä kuivaan tarvittaessa vain mattoja tai muuta tosi isoa.
 
mä oon miettinytkin missä ihmiset niitä pitää, ku jotenki ärsyttää ku eii oo paikkaa mihin ne mahtus.. meillä on 2 telinettä lasten huoneessa, siksi koska muualle ei mahdu. joskus toinen on meiän huoneessa ja toinen kylppärissä ja joskus (TOSI HARVOIN) ne on kasassa kylppärissä..mut tosi harvoin ku pyykkiä tulee ja tulee.. :)
 

Yhteistyössä