Missä teidän kaksosvauvat nukkuvat?

Meillä nukkuivat samassa pinnasängyssä n.5kk ikäiseksi asti. Ensin nukkuivat vierekkäin poikittain sängyssä ja sitten molemmat omissa päädyissä, varpaat vastatusten =) Tuossa 5kk ikäisinä alkoivat potkia ja sätkiä niin paljon että häiritsivät toistensa unta. Siirtyivät sitten samalla myös omaan huoneeseen nukkumaan, kun meidän makkariin ei kahta pinnistä mahdu :/
 
Meillä nukkuivat 4kk ikään saakka samassa pinniksessä. Aluksi nukkuivat vierekkäin toisessa pääätyssä ja sitten, kun tarvivat hieman enemmän tilaa, laitoimme vauvat nukkumaan "omiin" päätyihin. Viimeisen kuukauden nukkuivat "omissa" päätyissään "vinottain" ja välissä oli pyyheliinapötky, etteivät potkineet toisiaan hereille. Meillä kylläkin tämä järjestely oli myös pakon sanelema juttu, sillä entinen asuntomme oli niin pieni, ettei makuuhuoneeseen olisi mahtunut kahta pinnasänkyä. Kun muutimme tilavampaan asuntoon, vauvojen ollessa 4kk, laitoimme vauvat nukkumaan omiin pinnasänkyihin ja 6kk iässä siirsimme heidät nukkumaan omaan yhteiseen huoneeseen.
 
Ensimmäisen kuukauden samassa pinnasängyssä poikkipäin vierekkäin (sanahirviö :LOL: ) ja sen jälkeen omissaan. Kaks sänkyä hommattin jo ennen ku pojat näki päivänvalon mut halusivat alkuun olla lähekkäin. Nukkuivat selvästi rauhallisemmin yhdessä kun erikseen. Ekat yöt kokeiltiin erikseen mut sit laitettiin samaan.

Pian pojat muuttavat omaan makkariin ku nukkuvat täydet yöt ja illalla riiittää iltatoimet ja sit saa kantaa sänkyyn, rupeevat siellä sit itse nukkumaan. Luulen, että on kaikille parempi et pääsevät omaan rauhaan.
 
Meillä neitit nukkuivat parikuukautta samassa pinnasängyssä.Meillä oli myös hommattuna molemmat pinnasängyt ennen syntymää ja toinen sänky olikin sitten olohuoneessa et tytöt nukkuivat päivisin sitten siinä..

kai nämä tupla vauvat kaipaavat sitä läheisyyttä ja toisen lämpöä kun ovat tottuneet massussa niin ahtaalla olemaan =)
 
Meillä nukkui aluksi samassa pakkauslaatikossa (n. 2 viikkoa), sitten samassa pinnasängyssä poikittain aika liki toisiaan. Nyt sama sänky mutta omat vauvapesät kummallakin. Kohta siirretään omiin sänkyihin kun saadaan toinen. Tytöt nyt 5 viikkoisia.
 
Meillä ekat pari kuukautta nukuttiin yksösten vaunuissa yhdessä. Nyt nukutaan omissa vaunuissaan. Pinnasängytkin on, mutta jostain syystä ei olla käytetty niitä kun pojat nukkuvat rauhassa kun vaunuissa ahdasta. pojat 6 kk
 

Yhteistyössä