Missä vaiheessa sinä ja miehesi hankitte yhteiset pariskuntakorut?

  • Viestiketjun aloittaja "Iina"
  • Ensimmäinen viesti
4lapsen äiti
7vuotta naimissa ja ensimmäisen kerran kuulen jostai pariskuntakoruista. Me ostettiin kihlasormukset ja mies mulle vihkisormuksen :p Nekin venyy kaapissa kun eivät sovi sormeen :D Olenko siis sinkku???
 
"Maarikka"
[QUOTE="Meiju";30173035]Suomessa asuu myös romaneja, jotka ovat suomalaisia..[/QUOTE]

Et tainnut nyt oikein tajuta. Ap tarkoitti, että ne koruja käyttävät kaverinsa eivät ole romaneja. Ei nyt ollut kyse siitä asuuko Suomessa romaneja vai ei.
 
"Meiju"
[QUOTE="Maarikka";30173061]Et tainnut nyt oikein tajuta. Ap tarkoitti, että ne koruja käyttävät kaverinsa eivät ole romaneja. Ei nyt ollut kyse siitä asuuko Suomessa romaneja vai ei.[/QUOTE]

Ei vaan sä et ymmärtänyt. Listalla oli suomalaisia. Suomen romanit ovat suomalaisia.
 
><><
Meille perikuntakorut hankittiin vaimon sedän perunkirjoitustilaisuutta varten. Koko suku osallistui. Sellaiset riipukset, joissa on risti haudan symbolina ja pääkallo + sääriluut vainajan luita edustamassa. 22 karaatin kultaa ja pääkallossa rubiinisilmät tuijottavat tuikeina.
 
"vihreä"
Meinasin vastata ettei me semmosia hankita ikinä, mutta tarkemmin ajateltuna anoppi on hoitanu tän jo, ja ostanu meille samanlaiset riipukset. Heh heh vaan, tää on vanha juttu jo. Korut on nyt kymmenen vuotta vanhoja jo.
 
"Iina"
[QUOTE="Meiju";30173139]Ei vaan sä et ymmärtänyt. Listalla oli suomalaisia. Suomen romanit ovat suomalaisia.[/QUOTE]

Riita poikki. Ystäväpiirissä ei ole romaneja. Porukka on erittäin elitistinen.
 

Yhteistyössä