Mistä hyvä lääkäri varsinais-suomesta?

Vauvalla epäillään refluksia ja vaiva pahenee, ph-mittaus tulossa vasta tämän viikon lopulla. Vauva ei tahtoisi enää syödä kuin 10-20 ml kerrallaan pullosta (aloitettu maidoton korvike mahdollisen allergiaepäilynkin takia), ikää vasta 3 kk. Tunteeko kukaan hyvää refluksin asiantuntijalääkäriä varsinais-suomen alueella (tyks-sairaanhoitopiiri), omasta aluesairaalasta emme saa asialle ymmärrystä eikä tukea. Syötöt venyvät tunnin-kahden pituisiksi ja kaikki perusoireet refluksista täyttyvät plus nyt pelkäämme ettei kohta syö enää mitään.
 
Erkka Valovirta on kyllä aivan erikoisen hyvä lääkäri allergia asioissa ja varmasti myös muissakin lasten taudeissa, parantaa jo puhelimessakin. sekä lapsen ja äidin. ;)
Pekka Kääpä on myös kiva lasten lääkäri.
 
Pieni varoituksen sana täälläkin kehutusta Pulssin lääkäristä... Menin itse nettikehujen perusteella kyseisen naisen vastaanotolle ja kohtelu oli kaikkea muuta, kuin asiallista ja mukavaa. Kaikki asiat hän ymmärsi/halusi ymmärtää täysin väärin ja mitään ei suostunut kuuntelemaan, jos yritin korjata. Haukkui lopulta kasvatusmetodini kokonaan. Hänen mielestään esim yli 5kk vauvan ei kuulu enää öisin syödä, koska hänen lapsensa/tuntemansa lapset eivät näin tee. Jotain on siis ehdottomasti vialla perheessäni. Annan lapsen määrätä ihan liikaa perheessä, koska en saa häntä syömään. No joo, voiko tätä nyt ihan soveltaa 6kk vauvaan?? Myöhemmin selvisi lisäksi, että eräs tarjoamani ruoka-aine aiheutti luultavasti vatsakipuja ja tästä syystä vauva kieltäytyi syömästä. Pakkosyöttääkkö olisi pitänyt, että olisi vauva "ymmärtänyt paikkansa"? No lopulta totesi äidin olevan masentunut ja kykenemätön hoitamaan lastaan. Ja tämä, koska olin erimieltä hänen kanssaan?!? Että näin. Aika moiset traumat jäi ja kynnys lääkäriin menoon kasvoi aika korkeaksi (ja näin ei missään nimessä saisi pienen lapsen kanssa olla!). Eli, jos olet hiukankin herkkä ihminen, kehotan harkitsemaan kahdesti!!! Kuulemma loistotyyppi, jos kemiat kohtaa, mutta... Turha varmaan sanoa, että meillä ei ihan kohdannut! :( Meillä ei ollut kyseessä refluksi/allergia (ainakaan vielä todettu), joten asiantuntemuksestä näissä asioissa en osaa sanoa!

Sori sama teksti joka paikkaan, mutta jos tää estää ees yhtä äitiä saamasta samaa kohtelua, niin on sen arvosta!
 

Yhteistyössä