mistä hyviä pahvilaatikoita?

lähikaupasta
Jos tarkoituksenasi on vain siirtää tavarat vanhasta asunnosta uuteen kepaava lähikaupasta haetut banaanilaatikot tai muut ilmaiset pahvilatikot+ puhtaat muovipussit ja jätesäkit. Jo haluat säilytellä tavaroitasi laatikoissa pidempään, niin sitten kannaattaa harkita IKEAa ja muita kodintavarakauppoja joista ostaa siistejä laatikoita.
 
vinkki
Viimeksi kun muutettiin niin aloitettiin pakkaaminen varastosta. Eli käytiin ensin se läpi ja järjestettiin niin, että valmiiksi pakatut laatikot siirrettiin sitten sinne odottamaan muuttoa. Oli tosi näppärää kun laatikot eivät pyörineet jaloissa. Samoin tein vaatehuoneelle eli kävin sen läpi ja sitten sinne jemmasin täydet laatikot :)



 
lähikaupasta
Yksi mahdollinen paikka aloittaa pakkaaminen on ne tavarat/vaatteet joita ei tarvita juuri nyt. Esimerkiksi ikivanhat luentomonisteet, ohuet hellevaatteet, paksuimmat toppapuvut jne voisi käydä läpi ja pakata. Laatikot voisi sijoittaa häkkikomeroon/varastoon/autotalliin odottamaan muuttoa. Pakatessa voi myös katsoa mitkä tavarat ovat jääneet tarpeettomiksi ja oikea osoite on kierrätyslaatikko eikä uusi asunto.
Onpahan enemän tilaa juhlia niitä synttäreitäkin, kun ylimääräistä tavaraa on vähän vähemmän.
 
no meillä varastossa on paljon huonekaluja joita sitten tarvis uudessa kodissa, ja joitain miehen romuja, sen ois ehkä syytä käyä ne läpi. ja vaatehuoneen oon siivonnut niin monta kertaa, että siel ei oo mitään ylimääräistä, mutta eipä sinne laatikoitaan mahdu. no rauhassa, meil on koko lokakuu aikaa muuttaa. :)
 
muuttaja
Myös Claes Olhsonilla on hyviä laatikoita jos tavaroita jää laatikoihin esim vaatehuoneeseen tai varastoon muuton jälkeen!

Itse ostin noita pari satsia sekä sitten hain banaanilaatikoita ja muita mitä kaupoista on saanut. Huomenna alkaa muuttotouhu.....
 

Yhteistyössä