mistä kivat naisten toppahousut? et vyötärö ei olis sellanen mikä menee navanyläpuolel:D

  • Viestiketjun aloittaja "iii"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";22552559]Mitä sellaset suuripiirtein maksaa?[/QUOTE]
lähemmäs 100e jos hyvännäköiset haluaa. Sellaisia muodottomia saa 40e kyllä, esim skila merkkiset taitaapi olla sen hintaiset ja ihan intersportista saa. Mitä enemmän hintaa, sen paremmat ominaisuudet ja ulkonäkö.
 
mitäs hyötyä niistä matalavyötäröisistä toppahousta on kun koko alaselkä paleltuu. kyllä toppahousut on käytännölliset ja parhaat kun ne saa tarpeeksi ylös vyötärölle. ja eihän ne sieltä toppa takin alta näy sillä eihän toppahousuilla olla kuin ulkona.
 
-
mä ostin viime talvena tarjouksesta Prismasta Icepeakin punaiset lautailuhousut. on hyvänmalliset ja lämpimät. hintaa en kyllä tarkalleen muista mutta ei se ihan alle neljänkympin mennyt.
 
[QUOTE="alkup";22552617]täytyy kattoo prismasta:) monissa paikoissa vaan on näkyny noita mummohousuja ne on muutenkin niin muodottomat[/QUOTE]

Niin tai sit ihan urheiluliikkeeseen katteleen, alennuksesta saattaa joulun jälkeen löytyä :) Sovittamalla se selviää..Itsellä kanssa tuolla sellaiset henkselihousut jotka on niin paksut että..sittemmin löysin urheiluliikkeestä todella hyvännäköisiä housuja, kangas ohutta ja vartaloa myötäilevää, mutta silti lämmintä..
 
"vieras"
Miksi ihmeessä matalavyötäröiset? Meikällä on lasketteluhousut, joissa on henkselit ja ne on ihanat, ei mene pulkkamäessä ikinä lunta housunkauluksesta sisään ja muutenkaan ei selkä palele. Toppahousut nyt näyttää aina toppahousuilta, hyvännäköisiä niistä ei saa mitenkään, joten enpä ole ikinä ajatellut, että joku valkkaisi niitä ulkonäön perusteella... :D
 
"ihmettelijä"
No eikös niillä toppiksilla todella olla siel ulkona eikä istuskella,sellaset henkselilappu toppikset on tosi lämpimät vaikka lasten kanssa kuinka temuais ja kyyristelis ei takapuoli ole paljaana kuten yleensä nykyään,juhlavaatteet on sitten erikseen eikö?
ja ei mun mielestä ole mitää mummomalleja eihän nr paljoa ees pakkasessa liiku
 

Yhteistyössä