Mistä lapsenvahti?

  • Viestiketjun aloittaja "kotiäiti"
  • Ensimmäinen viesti
"kotiäiti"
Sattuisiko joku tietämään jotain paikkaa, josta saisi LUOTETTAVAN lapsenvahdin 2-3 krt viikossa, n. 2-3h kerralla. Vahdittavia olisi 2, tyttö 4v ja poika 6kk. Yleensä vain toinen vahdittavana, joskus molemmat. Sukulaisiakaan ei viitsisi jatkuvasti vaivata, kun tällä hetkellä tiedossa pitkäksi aikaa.

Mahtaisiko toimeentulotukena saada osan lapsenvahdin palkasta, kun tyttö on päiväkotijonossa, muttei ole saanut hoitopaikkaa, ja pojasta saan minimivanhempainrahan?
 
hh
Lapsenvahtia voi kysellä vaikka MLL:ltä tai jos tiedät vaikka jonkin yksityisen päivähoitajan, ehkäpä joku opiskelijatyttökin voisi olla kiinnostunut-
Mitäs teet itse silloin, kun tarvitset lapsenvahtia?
Tuskin toimeentulotukena lapsenvahdin palkkaa maksetaan.
 
En usko minäkään, että sosku maksaa ainakaan noin usein tapahtuvaa hoitoa, jos sulla ei sitten ole jotain erityisperusteluja tarpeelle. Voithan laittaa vaikka ilmotuksenkin jonnekin, moni alan opiskelija mielellään tekee varmasti iltaisin korvausta vastaan töitä :)
 
"sallamaaria"
Mistä päin suomea asut? Olen 17 vuotias luotettava lukiolais tyttö, joka etsii lastenhoito töitä! Jos tarvitset hoitajaa vielä ota yhteyttä!
sposti: kaski.salla@mail.com
 

Yhteistyössä