Mistä olette talopaketin hankkineet? Neliöitä? Paljonkos olette maksaneet talopaketista?

iru
Mua kiinnostaa kans. Ja onko joku rakentanu 1½-2-kerroksisen sillai että yläkertavaraus? Eli vain alakerta rakennettu ensiksi ja myöhemmin ku tarvitsee lisää tilaa niin se yläkerta? Mitä maksaa?
 
En tiedä precut-mallista, mutta lähinnä irulle vastailen, että meillä juuri sellainen 1,5krs-versio, toimittajana muurametalot. Alakerta oli valmis, kooltaan n.120m2, maksoi muutama vuosi sitten n. 150 000euroa yläkertavarauksella. Siihen lisäksi tuli tietysti tontti, maatyöt, liittymät ym. Nyt yläkerta rakenteilla, sinne tulee vajaa 60m2 ja se tulee maksamaan n. 15 000 euroa portaineen. Yläkerrassa oman työn osuus on tosi iso, varmaan n. 95%, siksi hinta noin alhainen. Vain sähkökytkennät, lvi-työt ja puhallusvilla teetetty/teetetään ulkopuolisella. Mielestäni tulemme kohtuuhinnalla saamaan lähes 180-neliöisen kodin...
 
Meilläkin Muurametalo ja tuli täysin valmis avaimet käteen. Mitä nyt jouduttiin tonttia raivaamaan puista ja sokkelin ulkopuoliset työt (vesi- viemäri- salaojat) tekemään/ teetättämään ja talo maalaamaan. Muuten ei paljon käsiä liattu... Kokonaispinta- ala 118m2 (ei sisällä varasto- tai autotiloja, yksikerroksinen) ja hintaa talopaketille tuli "kaikillamausteilla" n. 147 000e (viime vuonna).
 
Noh, me ollaan ottamassa Herrala taloilta suurelementti paketti vesikattoasennuksella, mutta alkuun kysyttiin kyllä saman firman Klassikkotaloilta precut tarjous, kyseessä 1krs noin 140/150m2 talo. Aluskateasennuksella se ois ollut noin 45 000?. Suurelementti tulee oleen reilu 5 000? kalliimpi, mut meille parempi vaihtoehto, kun yritellään itse nikkaroida se mitä pystytään.
 

Yhteistyössä