Mistä saisi halvimmalla ns kroonikkovaippoja (esim 60x60cm) pentukoiran pissapaikoiksi?

  • Viestiketjun aloittaja "koirallinen"
  • Ensimmäinen viesti
"koirallinen"
Sanomalehden päälle pissa jää killimään ja pentu tallustelee pissalätäkössä ja sitten sitä pissaa on kaikkialla lattioilla. Olen kuullut jonkun käyttävän pentukoirille ns kroonikkovaippoja pissa-alustoiksi, koska niihin pissa imeytyy heti eikä ole tassuissa ja muualla koirassa. Netin kautta esim Tena BedSide 60x60cm 120kpl maksaa 37 euroa + postarit 7 euroa. Löytyiskö jostain muualta vielä halvemmalla?
 
"hmmm"
öö.. miksi sulla pitää olla koiralle pissa-alustoja? Meillä koira oppi tosi nopeasti yrittämään pidättämään niin kauan, että pääsi pihalle. Toki pissaili sisälle, kun eihän koira osaa pidättää ennen kuin 6kk-12kk ikäisenä, mutta nyt 8kk osaa jo pidättää ja pissalla käydään 4-5 kertaa päivässä. Oli tosin kyllä iso matto eteisessä, kun oli siinä, jos jäi yksin kotiin, mutta matto sen takia, ettei mene parketti pilalle (vuokrakämppä). Se sisälle pissailu valitettavasti vähän niikö kuuluu tuohon pentuvaiheeseen.
 
Kolmospostauksen kanssa samoilla linjoilla: Ainakin Muumi-merkillä on edullisia vastaavanlaisia suojia myynnissä. Ainoa huono puoli verrattuna sairaaloiden käyttämiin suojiin on se, että imevä pinta ei ole ns. lokeroitu, joten pissa voi levitä helpommin suojan reunojen yli.
 
"aapee"
[QUOTE="hmmm";27074550]öö.. miksi sulla pitää olla koiralle pissa-alustoja? Meillä koira oppi tosi nopeasti yrittämään pidättämään niin kauan, että pääsi pihalle. Toki pissaili sisälle, kun eihän koira osaa pidättää ennen kuin 6kk-12kk ikäisenä, mutta nyt 8kk osaa jo pidättää ja pissalla käydään 4-5 kertaa päivässä. Oli tosin kyllä iso matto eteisessä, kun oli siinä, jos jäi yksin kotiin, mutta matto sen takia, ettei mene parketti pilalle (vuokrakämppä). Se sisälle pissailu valitettavasti vähän niikö kuuluu tuohon pentuvaiheeseen.[/QUOTE]

Etkö osaa lukea vai onko kenties vika ymmärryksen puolella? Jos meille tulee 7 viikkoinen pentu, niin menee kuitenkin monta viikkoa ennen kuin se osaa pidättää pissaa päivän tai yön ajan.
 
"vieras"
No eihän tuo hinta, mitä oot kattonu netistä, kuulosta hirmu pahalta. Siinä on kuitenkin 120 kpl joten kestää aika pitkään paketti.
Mut tosiaan vauvoille on niitä hoitoalusia tai sänkyihin yökastelun varalle olevia kertakäyttöalusia. Löytyy ihan vaippa/hoitotarvikehyllystä kaupoissa. Hintoja en tiedä, mutta luulisin että halvempia kuin nuo kroonikkovaipat.
 
meillä kans
Meilläkin oli noita tena-alusia käytössä, vajaa 2 pakettia taisi mennä (80/pkt ja 100kpl/pkt). Yhteensä postareineen taisi olla noin 80 €. Toimivat muuten hyvin, mutta jos pentu pissaa puoliksi alustalle ja puoliksi ohi, niin muovinen tausta "levittää" pissan aika laajalle alustan alle...
 
kasvatan koiria minäkin
Tenakaupasta saa alusia. Mietin vaan että meidän koirien pennuille ei noita kyllä uskaltaisi jättää; repisivät palasiksi ja söisivät sitten sitä taustamuovia ihan varmasti. Ovat tuholaisia nääs !
 

Yhteistyössä