Mistä tietää onko joku lääke tappava suurina määrinä?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"jep"
Kaikki lääkkeet ovat väärin käytettynä tappavia, siis jos vain huono onni käy. Niin se vaan menee. Liian suuret lääkeannokset ja lääkkeen käyttö alkoholin kanssa voi olla kohtalokkaan tappava. Ei kannata kokeilla siis.
 
"vieras"
Tiedän, että eräs teini otti kerran lääkkeitä ja alkoholia suuret määrät. Kun ei muuta ollut löytänyt, lääkkeet olivat pääasiassa rautatabletteja. Seuraavan kerran heräsikin sitten sairaalasta uuden maksan kanssa...
 
aloittajana
Onko jotkut helpommin saatavat lääkkeet (esim panacod tms)tappavampia suurina annoksina mitä toiset? Kaikkialla kun uhotan ettei millään lääkkeillä henki lähde kuin pienellä osalla yrittäjistä. Mietin vain.
 
vieras77
Soita teratologiseen tietopalveluun tai kysy apteekista. Meinaatko tappaa ittes tai onko joku tuttusi rouskinut purkin jotain outoja pillereitä? Kyllä ainakin Apalginellä ja viinalla saa hengen pois, verenpainelääkkeillä, unilääkkeillä, morfiinilla ym. Kyllähän niillä on moni "onnistunut"...
 
"hmm"
Kyllä sitä ihan normisärkylääkkeellä saa hengen itseltään pois. Kuolema ja tuskallinen sellainen ei tule yhtäkkiä vaan hitaasti maksavaurion seurauksena. Ihme kysymys, pistää väkisinkin miettimään taustoja tolle sun kysymykselle?
 
"hmm"
Suoraan sanottuna kerään turvapussia itselleni. On paha olla, mutta en halua epäonnistua kun sen teen. Siksi kyselen.
Milloinkaan ei ole niin paha tilanne, että pitäisi itselleen jotain tehdä. Sinusta saattaa kuitenkin tuntua sille, en tietenkään vähättele olotilaasi. Sinulla on varmasti paha olla, osaatko yhtään tiedostaa olosi syytä? Oletko puhunut kenenkään kanssa tunnoistasi?
 
aloittajana
Apua on haettu. On syöty lääkkeitä ja käyty terapioissa monta vuotta, mutta ei niistä apua ole. Herään joka päivä ahdistukseen ja pahaan oloon enkä enää edes nuku. Haluan pois tästä olosta ja helpottaa muidenkin elämää samalla. Lääkkeet olisi yksinkertasin keino pois.
 
"hmm"
Onko sinulla lääkityksiä vaihdettu? Ota yhteyttä mtt:eek:on ja kerro tilanteesi. Jospa pääsisit purkamaan pahaa oloasi.

Muiden elämää et kyllä helpota lähdölläsi. Yritä vielä ennenkaikkea itsesi takia.
 
aloittajana
Lääkitystäkin on välillä vaihdettu. Ei tässä maailma enää minnekään suuntaan parane. Haluan vain pois tästä pahasta. Hetken voi joskus tuntua paremmalta ja sitten taas on tätä samaa paskaa. En jaksa olla äiti, en pysty nukkumaan, mies ei ymmärrä enää ja olen vaan kaiken kaikkiaan täynnä paskaa. Kuolemaa enää vaan jaksan miettiä.
 
"hmm"
Maailma ei varmaan parane. Sulla on kuitenkin ollut parempiakin aikoja ja olet saavuttanut elämässäsi kuitenkin asioita. Jos olet jo jaksanut monta vuotta niin se osoittaa, että et ole luovuttajatyyppiä, joten älä anna kaiken paskan täyttää ajatusmaailmaasi, se synkistää entisestään. Oletko puhunut miehesi kanssa tästä asiasta, tietääkö hän sinun ajatuksesi?
 
"vieras"
Turhaa lääkkeitä kaipaat.

Mene metsään, poimi pari valkokärpässientä ja seitikkiä ja laita suuhun. Mieluiten metsänkeskellä niin kukaan ei ehdi viedä sinua sairaalaan.
 

Yhteistyössä