Mistä videoista/ohjelmista teidän pienet tykkää?

\
Alkuperäinen kirjoittaja 18.09.2006 klo 21:53 Aleksin 1v 11kk äiti kirjoitti:
Täällä Muumit on ihan huippu juttu!! =) Aamuisin kun poju on vedellyt aamujukurttinsa+maitonsa niin laitan sille videoihin pyörimään muumeja...silloin äiskä saa oman ihanan pienen aamuhetkensä:kuppi kaffetta,pari voikkoleipää ja päivän lehti... :wave:
Muumit rules meilläkin :wave: heti aamusta :D Ikäkin menee melko yksiin. Vasta äskettäin on alkanut tv kiinnostaa. Aiemmin piti olla musiikkia niin jaksoi hetken katsoa. Nyt Huvitutti ei kiinnosta pätkääkään!
 
meilllä ei poika niinkään kattele telkkarii..nyt oon aamusta laittanu nelosen lastenohjelmat päälle mut sielt ei katota mitään niin fanaattisesti ku lazy townii...poika loistaa ku naantalin aurinko ku se ohjelma alkaa..siinä tulee sit hyvä aamujumppa ku jätkä heiluu musiikin tahtiin.. :D harmi vaa ku se tulee nii harvoin...
 
Caroline
Titi-nalle ja Fröbelin palikat on meidän neidin (1 v. 10 kk) suosikit. Myös Huvituttia jaksaa katsoa jonkin verran. Fröbelin palikoilla muuten on sellaista musiikkia, jota on aikuisenkin kiva kuunnella. Itse en ainakaan niin kauheasti tykkää noista Titi-lauluista...
 
ei mitään
Meillä 1v3kk ei katso mitään. Telkkari on kyllä illalla auki ja jos näkyy koira tai auto tai traktori niin kivaa on, mutta ei ole opetettu katsomaan. Eiköhän tuota ehdi töllöttää! Videoita tai dvd:tä ei edes omisteta...
 
unikuu108
meillä muumi on liian pelottava ja rottatoillea katsoi mielellään pätkissä. myös bob the builderin alkumusiikit englanniksi.

ja lisäksi yks skedevideo jota poika kipeenä tuijotti vaikka kuinka paljon..
 
Meillä (2v3kk) on tykätty Puuha Petestä näin kesän kunniaksi. Lisäksi hyväksynnän pojalta ovat saaneet Rasmus-nalle, Maisa, yksi eläin-dvd sekä Saariston Lapset/Melukylän Lapset-elokuvat.

Meillä ei telkkua (siis dvd) katsota joka päivä. TV:n lastenohjelmia ei oikeastaan koskaan, meillä on silloin muuta tekemistä...
 
Meillä 1v ja 1kk poika,me katsotaan viikottain salatut elämät ja muumeja :)yllättävää mutta aika hyvin jaksaa jo keskittyä katsomaan viikolla varsinkin nukkumaan menosta ei tietoakaa ennen kuin salatut katsottu:)
 
Tämä ulkosuomalainen äiti on kerännyt kokoelman eri DVD-lastenohjelmia joita ahkerasti katsotaan:
-Muumit
-Puuha Pete
-Teletapit
-Mikki Hiiren kerhotalo
-Maija Mehiläinen
-Tao Tao
-Fröbelin palikat
-Ti-Ti Nalle (suosikeista suosikein)
-Postimies Pate

-Lasten ja aikuisten suomenkielistä musiikkia CD:ltä

Ylen Areenasta ja Youtubesta ollaan kans nyt reilu 2,5 vuotiaan kanssa katsottu pätkiä suomenkielisistä lastenohjelmista. Ylellä vaan ei kaikki näy ulkomailla :( . Postissa ovat juuri tulossa minun vanhat Röllin seikkailut (C-kasettina). Netistähän saa nyt kaikki Suomen alueradiot kuulumaan myös ulkomailla! Vaikka 1-vuotias ei uutisista niin ymmärräkään niin taustalla kuuluva suomenkieli ja musiikki ei varmaankaan ole pahaksi. Itsekin sitten pääsee jyvälle mitä siellä kotikylillä on tapahtunut.
 

Yhteistyössä