Mistä videoista/ohjelmista teidän pienet tykkää?

Asun ulkomailla ja mietin mitä suomenkielisiä videoita/dvd:itä tilaisin reilun vuoden ikäiselle lapselleni (olis kiva että kotona kuuluisi joskus muutakin suomenkielen puhetta kuin minun!)

Kaikki vinkit tervetulleita!
 
No ainakin Teletapit oli meillä ihan suosikki n. reilu vuoden iästä alkaen. Myös Disneyn Nalle Puh on tykättyä katsottavaa. Telkkarista tulee myös sellainen Pingu-ohjelma, jota olen nähnyt myös dvd:llä, sitäkin katsellaan kiinnostuneena.
 
Meillä myös Huvitutti aivan ehdoton, ei juuri muita jaksa katsoa :) Huvitutti tuijotetaan herkeämättä alusta loppuun, ja katsotaan monta, monta, monta, monta kertaa uusintoina digiboxista :)

Huvitutteja voi tilata YLEltä VHS:nä os.
http://www.yle.fi/tallennemyynti/ Sieltä löytyy 3 eri vaihtoehtoa. <br><br>
 
Ehdottomasti Himpulat!!

Meillä on tyttö niihin ihan hullaantunut! Todella värikäs lastenohjelma ja musiikit on mahtavat. Vähän tuohon teletappityyliin. Himpulat kun dvd:hen laittaa niin johan alkaa tytöllä mahtavat tanssit =)
 
äiti1981
Myös meillä katsotaan Huvituttia, pojalla ikää 1v 7kk. Se onkin ainut mitä poika jaksaa katsoa.
Meillä on myös Puuha Pete ja Teletappi videot, mutta ne ei oikein kiinnosta. Pitää olla musiikkia...
 
kaksosten äiti
Meidän tylleröt tykkää kaikenlaisista lastenlauluvideoista, Teletapit-videoltakin tykätään vaan katsoa ne kohdat missä tulee lastenlauluja. Kirjastosta ollaan lainattu Muksujen musavideot 1 ja 3 ainakin, en tiedä onko niitä myynnissä, noi oli ainakin aika vanhoja. Huvitutti on tv:ssä ihan ykkönen, siinä lauletaan ja tanssitaan mukana. Pikku Kakkosen aamussa Huvitutin lisäksi suosikki oli Pipsa Possu.
 
satunnainen kulkija
meillä 1v9kk tyttö näki pari kuukautta sitten pätkän titi nallesta ja tykästy. sunnuntain huvitutin lisäksi ei muuta katsokaan. tykkää kovasti lauluista ja matkii mukana mitä lapset dvd:llä tekee. lauleskelee sitten omalla tyylillään helppoja pätkiä joistakin lauluista.
 
Aleksin 1v 11kk äiti
Täällä Muumit on ihan huippu juttu!! =) Aamuisin kun poju on vedellyt aamujukurttinsa+maitonsa niin laitan sille videoihin pyörimään muumeja...silloin äiskä saa oman ihanan pienen aamuhetkensä:kuppi kaffetta,pari voikkoleipää ja päivän lehti... :wave:
 
Meillä myös neiti 1,8v tykkää titi nallen musavideoista, on hankittu vasta kaksi ja tällähetkellä mennään sitä toista kun ekan osaan jo ulkoa ja se on joululauluvideo. Onko niitä olemassa lisää? Ilmeisesti paljonkin mutta ei ole tullut vastaan?

Muumit on toinen kiva ja rasmusnallekin ihan ok. Sellasia missä on jotain dramaattista ei voi näyttää, esim kaunotar ja kulkuri poikkastiin kesken, oli aivan liian jännittävä. Ja jos lapsi filmillä itkee tms. se on suuri kauhistus.
 
Äitskäläinen
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.09.2006 klo 23:05 Commander kirjoitti:
Meillä myös Huvitutti aivan ehdoton, ei juuri muita jaksa katsoa :) Huvitutti tuijotetaan herkeämättä alusta loppuun, ja katsotaan monta, monta, monta, monta kertaa uusintoina digiboxista :)
Just niin kuin meillä!! Meillä on maaliskuusta asti huvitutit digiboxissa
;) . Nyt on alkanut katsoa myös muita lastenohjelmia, niistä suosituin on Pipsa Possu. Pojalla ikää vajaa 1,5v.
 
Tomi Traktori
Ostimme tytölle tomia dvd:nä, siinä on 5 pientä tarinaa ja eri kielivaihtoehtoja. Tykkää ihan kauheasti kaikista traktorijutuista kun isillä on traktori ! Myös Muumit ja Nalle Puh on ihania. Ikää 2,3 vuotta.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.09.2006 klo 10:33 minä vaan kirjoitti:
onkohan meidän poika outo kun ei telkkari kiinnosta yhtään,ihan sama mitä sieltä tulisi!Yleensä sammuttaa telkkarin jos on päällä,ikä on 1v3kk.
On vielä aika pieni, joten ehtii kyllä... Ja kaikki eivät jaksa keskittyä niin, että pysyisivät paikallaan.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.09.2006 klo 10:33 minä vaan kirjoitti:
onkohan meidän poika outo kun ei telkkari kiinnosta yhtään,ihan sama mitä sieltä tulisi!Yleensä sammuttaa telkkarin jos on päällä,ikä on 1v3kk.
Meidän pojilla ihan sama homma, pojilla ikää 1v 7kk ja 3v. Ainoa ohjelma minkä katsovat on Pikku Kakkosen Pikku traktori. Mitään muuta eivät katso ja ehkä hyvä niin.
 
Meillä tyttö( 1v 10kk) on ihan hulluna Barbababaan,meillä on yksi dvd ja se on jo niin kulutettu et pätkii jo =) Ja sitten myös huvitutti ja pingu ohjelma saa tytön aina nauramaan ääneen. JA myös tomi traktori...
 

Yhteistyössä