no kylmäsavu lohi kypsyy kylmässä savussa, ja lämmin lämpimässä. veikkaan et ulkomaille kylmäsavustettua, kun ne taitaa säilyä vakuumis paremmin.. toivottavasti ette japaniin asti ole menos silti.
No kylmäsavustettu parempaa mun mielestä mutta pilaantuu herkästi joten täytyy olla todella kylmässä kuljetuksen ajan.Kylmä savustettu matalalla lämmöllä ja lämmin kuumassa,siinä se ero.
Ei noista kumpaakaan voi ulkomaille asti kuljetella noin vaan. Jos pakastat tuotteen ja kuljetat sen jäisenä, siis jossain kylmäkassissa niin voit viedä muttei se tuntitolkula kestä lämpimässä.
kylmäsavustettu on graavin tyylistä "raaemman" oloista ja lämminsavustettu kuten "kypsä" kala ja kylmäsavustettu sailyy vakuumissa pidempään, luulisin.
Kumpikin on hyvää, kylmäsavustettu on sellaista hieman graavilohen kaltaista, 'raakaa'. Lämminsavulohi taas kypsän kalalihan kaltaista. Toivottavasti pystytte pitämään matkan ajan kylmässä jos ulkomaille asti viette...