Mita eroa kylmasavustetulla ja lamminsavustetulla lohella?

  • Viestiketjun aloittaja povia
  • Ensimmäinen viesti
vs
no kylmäsavu lohi kypsyy kylmässä savussa, ja lämmin lämpimässä. veikkaan et ulkomaille kylmäsavustettua, kun ne taitaa säilyä vakuumis paremmin.. toivottavasti ette japaniin asti ole menos silti.
 
vieras
No kylmäsavustettu parempaa mun mielestä mutta pilaantuu herkästi joten täytyy olla todella kylmässä kuljetuksen ajan.Kylmä savustettu matalalla lämmöllä ja lämmin kuumassa,siinä se ero.
 
mie
Ei noista kumpaakaan voi ulkomaille asti kuljetella noin vaan. Jos pakastat tuotteen ja kuljetat sen jäisenä, siis jossain kylmäkassissa niin voit viedä muttei se tuntitolkula kestä lämpimässä.
 
Kumpikin on hyvää, kylmäsavustettu on sellaista hieman graavilohen kaltaista, 'raakaa'. Lämminsavulohi taas kypsän kalalihan kaltaista. Toivottavasti pystytte pitämään matkan ajan kylmässä jos ulkomaille asti viette...
 

Yhteistyössä