Mitä ajattelet ihmisestä, joka asuu siivottomassa kodissa ?

  • Viestiketjun aloittaja .-.
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";29043366]Väsynyt, masentunut, sairas... tai muuten vaan laiska?[/QUOTE]

Tai sitten viihtyy niin, ei katso että mikään olisi pielessä. Ehkä kotonaankin on ollut sottis meininki. Tai ei vaan osaa.
 
siivoton..ko..
No meillä on tavarat hujanhajan ja koiran karvanlähdön vuoksi näyttää varmasti siltä etten ole imuroinut kuukausiin. Enkä kyllä välttämättä imuroikaan kuin kerran kahdessa viikossa, koiran karvat keräilen lattioilta noin kerran viikkoon lastalla. Keittiön toki siivoan päivittäin.

En tiä mitä muut aattelee, mutta jos ei kelpaa niin voi jättää kyläilemättä.
 
hmmmm
siisteyttä ja sotkuisuutta on monenlaista, toiselle pieni epäjärjestys on jo hirveä kaaos.. meillä imuroidaan 3-4 kertaa viikossa, ja pestään lattiat 2-3 kertaa viikkoon, silti meillä on usein tosi sekaista ja murusia siellä täällä.. jos olen edellis iltana imuroinut, tiskannut ja pyyhkinyt pölyt, niin jo seuraavana päivänä töistä tullessa on kämppä jo räjähdyksen kokenut, siitä pitävät huolen 2 omaa alakouluikäistä lastani ja heidän kaverinsa, tehdään välipalaa, askarrellaan, kengät,takit,reput yms. kaikki pitkin eteistä vaikka kuinka niistä nalkuttaisin, samoin se hiekan määrä mikä tulee lapsista ja koirista päivän aikana..huh..en vain saa pidettyä asuntoa siistinä työn lisäksi vaikka säännöllisesti siivoankin, ja päivittäin siis pyyhin tasot ja hopidan tiskit ja pyykit.
 
luudu
Siivoton on mielestäni sellainen jossa näkyy ihan selvä lika = ei ole siivottu oikeesti pitkään aikaan.
Meillä taas aikataulusta ja viitseliäisyydestä riippuen on joko sekasorto tai sitten kauhea sekasorto mutta likaista meillä ei ole, luutuan aina tarpeen vaatiessa/pyyhin likatahroja pois ja lakaisen/imuroin melkeen päivittäin.
Aika häilyvä käsite toi siivottomuus.
 

Yhteistyössä