mitä astioita keräätte?

  • Viestiketjun aloittaja muumen
  • Ensimmäinen viesti
Kotiäiti78
Arabian muumumuki sarjaa on jo jonkin verran muutama puuttuu haluaisin lautasia seuraavaks ja lusikoita joissa muumi hahmoja lusikan päässä.

apilanlehdeltä rupesin kerää sitä rosinan kissat astiasarjaa:)
 
Muumi mukeja,24h astiastoa,aino aalto on saatu kerättyä jo samoin kun verna. Kivi tuikku kippoja keräilen myös. teemaa olen vähän ajatellut...primaveraa keräsin mut en enää oikein tykkää siitä..
 
taizi
Arabian sinistä teemaa muutama kappale vasta, marimekon kuppeja 10 ja noita muumimukeja mäkin alan keräämän. Samoin Iittalan Mariskooleja, niitäkin vasta 1. Iittalan verna-viinilasit kiinnostaa, mutta käyttääkö joku niitä ihan tavallasina laseina. Niin mä ainakin aattelin. Opiskeijabudjetilla ei kovin paljon ostella, mutta satsaan laatuun alusta lähtien ja lahjaks ollaa saatu vaikka mitä.

Löytyykö muita Marimekko-faneja??
 
Arabian Teemaa valkoisena, Vernaa ja Marimekon skooleja. Marimekkoa löytyy myös kodin tekstiileistä jne. Teeman kaikki lautaset eivät kyllä ole ihan parhaimpia mahdollisia muotoilultaan astianpesukoneeseen, se on myönnettävä, mutta valkoiseen on kiva "sotkea" myös muita värejä ja astioita ja servettejä. Kerään myös Pentikin tuotteita, esim löytyy kaikki koot poroista, puisia tuotteita jne. Ostan lisäs Iittalan maljakoita. Kannatan ehdottomasti kotimaisien laatutuotteiden ostoa.
 
en vielä kerää
Uuteen taloon muutettua ajattelin että nyt "tarvitaan" uudet astiat. No ihan oikeasti tarvitaan kyllä.

Ajattelin ostaa Arabian Teeman uusia oliivinvihreitä lautasia (sopivat keittiön tapettiin.. =) )
Tietääkö kukaan kuinka kauan niitä tulee olemaan myynnissä?? Oletan että on sesonkiväri...

Muuten meillä on tosi vanha Arabian kukallinen (monta eriväristä kukkaa) astiasto johon kuulu tosi paljon osai (mm 13 lautasta, assietit, paljon kulhoja ja vateja jne)
 

Yhteistyössä