Mitä helppoa ja hyvää ruokaa tälle viikolle?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Ollaan tuon esikoisen kanssa kahdestaan. Mies ja 5 muuta lasta reissussa. Eli ei kiinnosta alkaa kokkaileen mitään työlästä.

Saa ehdottaa kaupan valmiitakin ruokia jos tietää jonkun hyvän.
 
Kasvissose, kesä, jauheliha,kala, nakki tai makkarasoppaa.
Jotain laatikkoa tai vaan grillaatte makkaroita, lihaa, kasviksia ja lisäksi salaattia.
 
"a p"
Meillä ei oo grilliä ja mies vei muurikan mukana.. Tai sais tuolta grillin tehtyä kun viittis raahata tiiliä ja kasata, mutta se helppous kyllä sit jää :D
Eikä mitään makarooni, pottumuusi, nakkikeitto juttuja niitä saa syyä sit taas "arkena" .
 
jnksjsk
Lohi-tortelinipasta

Keitä tuorepasta
kuulota pannulla sipulia ja kylmäsavulohta, lisää kerma, suola ja pippuri ja kiehauta
kun pasta on valmis sekota se kastikkeen joukkoon.
 
tässä hyvää ja nopeaa
Tortillat, ruokaisa salaatti, kotitekoiset hampurilaiset ( jauheluhapihvit teet itse, sämpylä, juusto / ananas/kananmuna, kasvikset), nuudeli-broilerivokki
 
"vieras"
Valmiita pakastepizzapohjia (jos ette jaksa leipoa) ja niihin kokoatte pizzat itsellenne? Tai ruisleipäpizzoja :p Ne ovat sellaisia mitä esikoinen itsekin voi tehdä teille (oletan että kuudesta ensimmäinen on jo kouluikäinen?).

Niitä myös jaksaa syödä useampana päivänä, kun valitsee erilaiset täytteet.
 
"a p"
Alkuperäinen kirjoittaja tässä hyvää ja nopeaa;26707214:
Tortillat, ruokaisa salaatti, kotitekoiset hampurilaiset ( jauheluhapihvit teet itse, sämpylä, juusto / ananas/kananmuna, kasvikset), nuudeli-broilerivokki
En kyllä enää laske helpoksi jos ite leipoo sämpylät ja tekee pihvit. Mut joo hampurilaiset ihan hyvä idea, mut katon kaupasta valmiit tarvikkeet.
 
"a p"
[QUOTE="vieras";26707286]Valmiita pakastepizzapohjia (jos ette jaksa leipoa) ja niihin kokoatte pizzat itsellenne? Tai ruisleipäpizzoja :p Ne ovat sellaisia mitä esikoinen itsekin voi tehdä teille (oletan että kuudesta ensimmäinen on jo kouluikäinen?).

Niitä myös jaksaa syödä useampana päivänä, kun valitsee erilaiset täytteet.[/QUOTE]

Vois tehäkki noita pitsoja. Esikoinen 15v ja on kesätöissä. Jäin sille kuskiksi tänne kun töihin yli 10 km suuntaansa. Että sen puoleen osaa tehdä jo muutakin.
 

Yhteistyössä