Mitä järkevää ostatte lapsille joululahjaksi

  • Viestiketjun aloittaja Vieraa
  • Ensimmäinen viesti
fsddsf
Meillä 5 ja 7 vuotiaiden lempilahjat olivat viime vuonna toppahanskat. :D Eli on joskus ne erittäin käytännölliset lahjat voivat olla niitä parhaita.

Käytännöllisiä ja usein myös mieluisia lahjoja ovat myös harrastuksiin liittyvät lahjat. Esim. paljon uimassa käyvälle uudet uikkarit, uimalasit, räpylät, jne. Tanssia harrastavalle uusi tanssipuku, jne., jne.
 
"Sirkkeli"
Meillä on kaikki järkeviä lahjoja, mutta 14-vuotiaan lahjoista sopisi pussiklakanasetti ja aamutakki tuon ikäisille. Sitten ajattelin Wiihin jonkun kuntoilu tai tanssijutun hankkia, joka hyödyttäis meitä molempia.
 
"vieras."
Eikö joululahjaksi osteta mitä lapsi toivoo? Meillä ainakin tullut melkoisia pettymyksi, kun on ostettu muka hyviä lahjoja ja lapset on sitten todenneet etteivät ole tällaista toivoneet. Kantapään kautta tämä äiti oppinut ettei osta mitä sattuu.

Toppahanskat ym. ostetaan lapsille ihan jo normaalistikin. Miksi naamioida lahjaksi sellaista mitä on pakko muutenkin ostaa.
 
Mikroskooppi, kaukoputki, technic legot ja lautapelit on varmaan siellä järkevien lahjojen kärkipäässä.
 
"Tilli"
Järkeviä lahjoja. 6v. saa liput Aladdin ja ihmeellinen lamppu-näytelmään sekä Heurekan Määränpäänä Mars-näyttelyyn. Mauri Kunnaksen kirjan Viikingit tulevat. Nämä on siis lapsi itse toivonut, lisäksi toivoi kylpyläreissun. (Toki toivoi myös lelukuvastosta ainakin 20 eri juttua)
 

Yhteistyössä