lämpötila?Alkuperäinen kirjoittaja ahma:Ja sit se maailman simppelein: siivuiksi, pellille, juustoa päähän, uuniin senverta että vähän tulee väriä juustoon, annetaan jäähtyä pikkuisen ja NAAMARIIN!!!
Ok, danke!Alkuperäinen kirjoittaja ahma:lämpötilaa tarttetaan senverta että juusto ruskistuu, eli ei paljo, parisataa piisaa hyvin, muistaakseni (laho pää?!?)
Tu sanoon sitte jos oli pahaa!Alkuperäinen kirjoittaja vv:Ok, danke!Alkuperäinen kirjoittaja ahma:lämpötilaa tarttetaan senverta että juusto ruskistuu, eli ei paljo, parisataa piisaa hyvin, muistaakseni (laho pää?!?)
Näitä meillä tehdään huomenna
Tulin kertomaan että oli oikeesti hyviäAlkuperäinen kirjoittaja ahma:Tu sanoon sitte jos oli pahaa!Alkuperäinen kirjoittaja vv:Ok, danke!Alkuperäinen kirjoittaja ahma:lämpötilaa tarttetaan senverta että juusto ruskistuu, eli ei paljo, parisataa piisaa hyvin, muistaakseni (laho pää?!?)
Näitä meillä tehdään huomenna