Mitä lahjaksi 36 v avomiehelle?

  • Viestiketjun aloittaja hukassa
  • Ensimmäinen viesti
hukassa
Siinäpä kysymus. Avomieheni täyttää 36 v ja nyt ei kertakaikkiaan leikkaa mitä lahjaksi. Yleensä olen ehtinyt kiertämään ja miettimään, mutta nyt meillä 6 kk vauva ja asiaa en ole ehtinyt aikaa "tuhlaamaa". Auttakaapa siis ja kertokaa mitä miehillenne olette ostaneet? Tuntuu, että kaikkeahankittu, haluaisin keksiä jotain uutta. Emme hanki kalliita lahjoja, muutama kymmpi. Ostettu on siis tuoksut, kirjat, musa-dvt:t, sukat, krakat.. (Hui, kuinka tylsää).
 
Tylsää tämäkin, mutta esim. lahjakortti hierojalle, jalkahoitoon tms...? Tai sitten vaikka t-paita, jossa iso teksti ISKÄ tai ISI .....
Tai vaikka lippu johonkin peliin, jossa tykkää käydä, mutta nyt kun on vauva, niin on vähemmän päässyt menemään?
Aika tylsiä kyllä nämäkin.. :ashamed:
 
Minä ostelen 'sillä on jo ihan kaikkea' -miesystävälleni
teatteri-/konsertti-/oopperalippuja. Ainat ovat olleet mieluisia.

Liput on helppo tilata netistä. Enempi juhlan tuntua saat, kun varaat samalla väliaikatarjoilun B)

Jos miehesi ei ole teatteri-ihmisiä, niin kannattaa valita jokin kepeä komedia. Jos olet pääkaupunkiseudulta, niin esim. Kaupunginteatterin Kiviä taskussa on ihan mieletön! Samoin Komediateatteri Arena esittää hauskoja pätkiä.
Ja Linnanmäen Peacockissa on kesäisin ihan mukiinmenevä revyy.

Jos teatteri ei kiinnosta, niin mites olisi hotelli / kylpylä vuorokausi 'ihan vaan kaksistaan' -meningillä?


 
Ehkä joku hauska paita olis kiva (esim. MLL myy iskä paitoja) pieni lahja ja mitä jos järjestät vaan oman pienen hemmotteluhetken miehellesi, kun vauva on mennyt nukkumaan. Jotain hyvää musiikkia, makoisaa iltapalaa jne. Ihan vaan kiireetön hetki kahden.
 
triplamama
ehdottomasti joku palvelu, koska ton ikäsellä on jo tavaraa ihan tarpeeksi ja osaa itekin ostella itelleen lisää tavaraa. lahjakortti on kiva, mutta voi jäädä aika varaamatta, joten varaat rohkeasti ajan hierontaan tms hoitoon. varmasti osaa mies arvostaa!
 

Yhteistyössä